החיפוש הניב 11 תוצאות
- 13:05 ,1 יוני 2014, א'
- פורום: פורום המומחים
- נושא: אפשר להשתמש באבנים לשמן בתור אבני מים?
- תגובות: 1
- צפיות: 2519
אפשר להשתמש באבנים לשמן בתור אבני מים?
שלום לכולם
האם אפשר להשתמש באבנים לשמן בתור אבנים למים?
ומה ההבדל בין האבנים עצמם?
אשמח לתשובות
עילי
האם אפשר להשתמש באבנים לשמן בתור אבנים למים?
ומה ההבדל בין האבנים עצמם?
אשמח לתשובות
עילי
- 12:45 ,1 יוני 2014, א'
- פורום: פורום המומחים
- נושא: ההבדל בין אבן מים לאבן שמן
- תגובות: 5
- צפיות: 4933
Re: ההבדל בין אבן מים לאבן שמן
חוות דעתי המלומדת למחצה תיתפח בסיפור מהחיים: בילדותי למדתי שסכינים משחיזים על אבן עם שמן. השגתי אבן, שמתי שמן, השחזתי וקיבלתי שכבה בוצית שעם הזמן הפכה עדינה ועדינה יותר, והאבן נהגה "לשתות" פחות שמן עם הזמן. את האבנים (היו לי שתיים- גסה דו-צדדית ועדינה) עטפתי בסמרטוט משומן, והכנסתי לנרתיק פלסטי. הרב...
- 10:03 ,31 מאי 2014, ש'
- פורום: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
- נושא: עזרה והמלצה בבקשה
- צפיות: 3174
Re: עזרה והמלצה בבקשה
יש מלא סכינים נפתחות במחירים זולים מאוד
כנס לebay תראה משהו שמוצא חן בעינייך
בטווח המחירים שלך
רק תזכור קנייה מעל או בדיוק 75$ מותנית בתשלום מע"מ של 18% קנייה = מחיר + משלוח
אז אם אתה קונה מאותו שולח כמה סכינים, תעשה כמה נגלות של קנייה שהמחיר לא יהיה 75$ ולא יעבור אותו
כנס לebay תראה משהו שמוצא חן בעינייך
בטווח המחירים שלך
רק תזכור קנייה מעל או בדיוק 75$ מותנית בתשלום מע"מ של 18% קנייה = מחיר + משלוח
אז אם אתה קונה מאותו שולח כמה סכינים, תעשה כמה נגלות של קנייה שהמחיר לא יהיה 75$ ולא יעבור אותו
- 10:00 ,31 מאי 2014, ש'
- נושא: אשכול אחרון לפניי קניית סכין (מורה)
- צפיות: 3632
Re: אשכול אחרון לפניי קניית סכין (מורה)
lidor כתב:אני אישית הייתי מעדיף את הראשונה.
אם אתה רוצה מורה עם אבן אש בנדן יש דגם דומה לשני רק עם פלדת סטיינלס
אפשר הסבר על ההבדלים בין סוגי הפלדה?אחיטוב כתב:אני חושב שכדאי לך ללכת על ה2 אם הפלדת קרבון אני אישית יותר אוהב, ולדעתי הסוג השחזה הרבה יותר נוח ויעל
ויש את הדגם הראשון עם פלדת קרבון??
- 21:40 ,29 מאי 2014, ה'
- נושא: אשכול אחרון לפניי קניית סכין (מורה)
- צפיות: 3632
אשכול אחרון לפניי קניית סכין (מורה)
שלום לכולם אני כבר לקראת הסוף של הבחירה שלי, יש לי התלבטות קשה בין 2 סכינים. שניהם של חברת Mora הדגם הראשון הוא המורה outdoor 2010 סוג הפלדה: 12C27 STAINLESS STEEL http://up407.siz.co.il/up1/zjvddih1nnen.jpg הדם השני הוא המורה MORA OF SWEDEN 11742 BUSHCRAFT BLACK ROBUST SURVIVAL KNIFE WITH FIRESTEEL...
- 21:33 ,23 מאי 2014, ו'
- נושא: התלבטות בין סכיני שטח
- צפיות: 3856
התלבטות בין סכיני שטח
אני מתלבט בין 3 דגמים של סכינים אשמח לייעוץ 1. NEW Gerber 31-001901 Bear Grylls Ultimate Pro Fixed Blade Survival Knife http://up407.siz.co.il/up2/qwzyodl4r0we.jpg Item # 31-001901 Overall Length: 10“ (25.4cm) Blade Length: 4.8“ (12.2cm) Weight: 13.7 oz. (388.4g) with Sheath Steel Type: 9Cr19MoV Han...
- 20:13 ,12 מאי 2014, ב'
- נושא: המלצה לסכין שטח
- תגובות: 12
- צפיות: 4928
Re: המלצה לסכין שטח
רגע. לפני שאתה מעיף מהכיס שלך כסף, אולי תגיד למה בדיוק אתה צריך את הסכין? למרות שהגודל של המורה מצוין להרבה משימות וסביר להניח שהוא יתאים לך בול... ומצטרף לשגיא: אל תקנה בר גרילס. טיולים, לינה בשטח. מחנאות ... חיתוך חבלים,שיוף עצים,הדלקת אש....(יש לה אבן אש בקצה,אבל זה לא הכי קריטי בשבילי כי יש לי ...
- 14:35 ,12 מאי 2014, ב'
- נושא: המלצה לסכין לגילוף בעץ
- תגובות: 3
- צפיות: 2685
המלצה לסכין לגילוף בעץ
שלום לכם, אחי הגדול מחפש סכין לגילוף בעץ במחיר של עד 150 ש"ח, הוא מחפש סכין עם להב קצר שתתאים לחלק הגס שבגילוף(הפרטים הגדולים) מכיוון שאת הפרטים הקטנים הוא עושה עם נייר זכוכית(העדפה שלו), אשמח לקבל המלצה על סכין כזו והוא ישמח לדעת גם על מוצרים במחיר גבוה יותר(חריגה של עד 75 ש"ח) ויתרונותיהם. יום טוב...
- 12:22 ,12 מאי 2014, ב'
רגע. לפני שאתה מעיף מהכיס שלך כסף, אולי תגיד למה בדיוק אתה צריך את הסכין? למרות שהגודל של המורה מצוין להרבה משימות וסביר להניח שהוא יתאים לך בול... ומצטרף לשגיא: אל תקנה בר גרילס. טיולים, לינה בשטח. מחנאות ... חיתוך חבלים,שיוף עצים,הדלקת אש....(יש לה אבן אש בקצה,אבל זה לא הכי קריטי בשבילי כי יש לי ...
- 11:42 ,12 מאי 2014, ב'
אם זה הכיוון שלך, לך על מורה בושקראפט, שזכה לשם בחנות האתר: מורה SAS. http://www.ebay.com/itm/MORA-OF-SWEDEN-11742-BUSHCRAFT-BLACK-ROBUST-SURVIVAL-KNIFE-/231183132932?pt=Collectible_Knives&hash=item35d396a904 עדיף לך לקנות מהאתר, פערי המחירים בין איביי לחנות האתר במוצרים של מורה וקונדור, לא מצדיקים...
- 9:55 ,12 מאי 2014, ב'
המלצה לסכין שטח
שלום מה נישמע קוראים לי עילי ואני חדש בפורום ובכללי בסכינים קראתי הרבה בפורום ואני מעוניין לקנות סכין שטח :D בינתיים ראיתי כמה סוגי סכינים שהתחבבתי עליהם (אין לי כל כך נסיון, יהיה בקרוב) תקציב זה לא בעיה בשבילי... אשמח מאוד להמלצות וביקורות על הסכינים http://www.ebay.com/itm/MORA-OF-SWEDEN-11746-ROB...