אשכול אחרון לפניי קניית סכין (מורה)
שלום לכולם
אני כבר לקראת הסוף של הבחירה שלי, יש לי התלבטות קשה בין 2 סכינים. שניהם של חברת Mora
הדגם הראשון הוא המורה outdoor 2010
סוג הפלדה: 12C27 STAINLESS STEEL
הדם השני הוא המורה MORA OF SWEDEN 11742 BUSHCRAFT BLACK ROBUST SURVIVAL KNIFE WITH FIRESTEEL AND DIAMOND SHARPENER
סוג הפלדה: UHB-20C CARBON STEEL
שני הסכינים השאירו עליי רושם דיי גדול
אשמח מאוד לעצות של חברי הפורום המבינים
תודה על הכל עילי
אני כבר לקראת הסוף של הבחירה שלי, יש לי התלבטות קשה בין 2 סכינים. שניהם של חברת Mora
הדגם הראשון הוא המורה outdoor 2010
סוג הפלדה: 12C27 STAINLESS STEEL
הדם השני הוא המורה MORA OF SWEDEN 11742 BUSHCRAFT BLACK ROBUST SURVIVAL KNIFE WITH FIRESTEEL AND DIAMOND SHARPENER
סוג הפלדה: UHB-20C CARBON STEEL
שני הסכינים השאירו עליי רושם דיי גדול
אשמח מאוד לעצות של חברי הפורום המבינים
תודה על הכל עילי
Re: אשכול אחרון לפניי קניית סכין (מורה)
לשימוש "קל", קח את הראשונה, למרות שהיא מסגולת להרבה יותר מ"קל"
מוצר טוב וזול
מוצר טוב וזול
אני חושב שכדאי לך ללכת על ה2 אם הפלדת קרבון אני אישית יותר אוהב, ולדעתי הסוג השחזה הרבה יותר נוח ויעל
אני אישית הייתי מעדיף את הראשונה.
אם אתה רוצה מורה עם אבן אש בנדן יש דגם דומה לשני רק עם פלדת סטיינלס
lidor כתב:אני אישית הייתי מעדיף את הראשונה.
אפשר הסבר על ההבדלים בין סוגי הפלדה?אחיטוב כתב:אני חושב שכדאי לך ללכת על ה2 אם הפלדת קרבון אני אישית יותר אוהב, ולדעתי הסוג השחזה הרבה יותר נוח ויעל
ויש את הדגם הראשון עם פלדת קרבון??
לי יש את המורה השני.
אני חושב שביחס למחיר שהיא עלתה לי באיי ביי אין אף סכין באוסף שלי שמשתווה לה (אולי הכריס ריב קרבון ששווה כל מחיר(; ).
סכין חזקה בטירוף. המצית אש עובד בצורה מדהימה ולמרות שאין לי שום כישורי בושקראפט הצלחתי להצית איתה אש.
המתכת נעימה וקשיחה דייה לשמור חוד.
אני לא מכיר את המתכת של הסכין הראשונה שהצגת אבל לטעמי ככלל מורה היא חברה שנותנת תמורה מטורפת ביחס למחיר.
אני חושב שביחס למחיר שהיא עלתה לי באיי ביי אין אף סכין באוסף שלי שמשתווה לה (אולי הכריס ריב קרבון ששווה כל מחיר(; ).
סכין חזקה בטירוף. המצית אש עובד בצורה מדהימה ולמרות שאין לי שום כישורי בושקראפט הצלחתי להצית איתה אש.
המתכת נעימה וקשיחה דייה לשמור חוד.
אני לא מכיר את המתכת של הסכין הראשונה שהצגת אבל לטעמי ככלל מורה היא חברה שנותנת תמורה מטורפת ביחס למחיר.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים