קטאנה
שלום לכולם!
זו היא העבודה האחרונה. אורך כללי: 102 ס"מ, אורך הלהב: 79 ס"מ, רוחב הלהב: 3 ס"מ, עובי הלהב: 7 מ"מ, גובה זוית העיקול: 3 ס"מ, משקל הלהב: 850 גרם. ידית : 23 ס"מ. מינוקי מכסף. צובה, פוצ'י, קאשירה פלדה 1020, השחמה, אינליי(כסף, זהב, נחושת), חוט משי, עור חתול ים. נדן: עץ מייפל, קרן בופאלו, לאק.

זו היא העבודה האחרונה. אורך כללי: 102 ס"מ, אורך הלהב: 79 ס"מ, רוחב הלהב: 3 ס"מ, עובי הלהב: 7 מ"מ, גובה זוית העיקול: 3 ס"מ, משקל הלהב: 850 גרם. ידית : 23 ס"מ. מינוקי מכסף. צובה, פוצ'י, קאשירה פלדה 1020, השחמה, אינליי(כסף, זהב, נחושת), חוט משי, עור חתול ים. נדן: עץ מייפל, קרן בופאלו, לאק.
www.rudi-knives.com
Re: קטאנה
חרב מרשימה ועבודה יפה - עושה חשק לקצץ כמה ראשים , אהבתי את הפרטים על הצובה ועל הידית. 

עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב.
-
- חדש בפורום
במציאות זה אפילו יותר מרשים!!!
כן, אבל חלק מהתמונות הפוכות - וכולן קצוצות באיזור החוד
Life is what happens while you are busy making other plans." -- John Lennon"
זה רק ממחיש את העניין:
החרב כל כך חדה, שאפילו את התמונות היא חותכת!
סתם.
רודי- אני חייב פעם לקפוץ לצבעון לראות איך אתם עובדים על העניינים האלה.
זה בהחלט מעביר תחושת גירוד קלה בידיים, תחושה שאפשר לתמצת ב"אני רוצה להחזיק את זה ביד".
החרב כל כך חדה, שאפילו את התמונות היא חותכת!
סתם.
רודי- אני חייב פעם לקפוץ לצבעון לראות איך אתם עובדים על העניינים האלה.
זה בהחלט מעביר תחושת גירוד קלה בידיים, תחושה שאפשר לתמצת ב"אני רוצה להחזיק את זה ביד".
כל הכבוד, אני "מת" על הפרטים הקטנים
. אגב האם זו אותה חרב שאני מכיר או אחת נוספת, חדשה יותר?
ד"א, לפני כמה שנים היה יום עיון במוזיאון טיקוטין, על אמנים ישראלים שפועלים ויוצרים בהשראת ובסגנון האמנות היפנית, רודי היה אחד מהמציגים.

ד"א, לפני כמה שנים היה יום עיון במוזיאון טיקוטין, על אמנים ישראלים שפועלים ויוצרים בהשראת ובסגנון האמנות היפנית, רודי היה אחד מהמציגים.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
מרהיב עיין!
כמה זמן עובדים על יצירה כזו?-מן השלב שהסקיצות מוכנות, וכל חומרי הגלם על המדף, ועד המסירה למזמין
כמה זמן עובדים על יצירה כזו?-מן השלב שהסקיצות מוכנות, וכל חומרי הגלם על המדף, ועד המסירה למזמין
גם אם תנצח במירוץ העכברים תישאר עכבר
Re: קטאנה -גדולה מאוד...
היי
חזרתי עכשו מרופא פה ולסת, אחרי שנפלה לי הלסת כשראיתי את התמונות.
אכן מרהיב ועוצר נשימה.
ואם כמו שנאמר- אלהים נמצא בפרטים הקטנים- אז לפי התמונות- יש אלוהים.
והרבה "ריספקט" .
חזרתי עכשו מרופא פה ולסת, אחרי שנפלה לי הלסת כשראיתי את התמונות.

אכן מרהיב ועוצר נשימה.
ואם כמו שנאמר- אלהים נמצא בפרטים הקטנים- אז לפי התמונות- יש אלוהים.
והרבה "ריספקט" .
מהמם רודי כל הכבוד , עד היום הייתי בטוח שרק המאסטרים היפנים יכולים לייצר קטאנות "כמו שצריך" , אני מאושר להגיד שטעיתי
מהמם!!! פשוט מהמם. מרגישים את רמת המחויבות לתהליך ולפרטים. הלוואי עליי יכולת שכזו...
If you can't see the bright side of life, polish the dull side
בוקר טוב לכולם
סער זו חרב חדשה יותר, דובון בערך חודשיים. תודה על התגובות
סער זו חרב חדשה יותר, דובון בערך חודשיים. תודה על התגובות

www.rudi-knives.com
Re: קטאנה -גדולה מאוד...
האגדה מספרת שגדולי המאסטרים היפאניים, משאירים בכוונה על יצירה מושלמת שעשו, פגם אחד קטן, והוא נמצא שם "כדי לא להעליב את האלים"מוטי לזר כתב: ואם כמו שנאמר- אלהים נמצא בפרטים הקטנים- אז לפי התמונות- יש אלוהים.
Life is what happens while you are busy making other plans." -- John Lennon"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד