שאלה על ledderman
שלום אני רוצה ליקנות אולר של לדרמן
אבל אני מתלבט בין 2 סוגים
1)
http://t-and-i.co.il/ledderman//images/ ... iagram.jpg
2)
אני חושב שמספר 2 יותר שימושי אבל הראשון מדליק אותי
אז תעזור לי בבקשה ומי שיודע מחירים שיגיד
תודה .
אבל אני מתלבט בין 2 סוגים
1)
2)
אני חושב שמספר 2 יותר שימושי אבל הראשון מדליק אותי
אז תעזור לי בבקשה ומי שיודע מחירים שיגיד
תודה .
לדרמן
הראשון אולר פלוס, השני מולטי טול.
תגדיר את המטרה שלשמה אמור לשרת אותך הכלי, כך יהיה יותר קל לעזור לך.
קרמיט (רם).
תגדיר את המטרה שלשמה אמור לשרת אותך הכלי, כך יהיה יותר קל לעזור לך.
קרמיט (רם).
הראשון, כמה שהוא מדליק, הוא מאד לא נוח לאף אחת מהפונקציות שלו. כבד, מגושם, לא נוח לנשיאה ושימוש, ודיי מפספס את המטרה שלו. בכל אולר צריך סכין, אבל לא צריך בסכין אולר רב-כלים.
השני זה משהוא חדש-לא ראיתי אותו עדיין עד עכשיו.אהבתי, אבל יש לו בעייה עיצובית אחת-לא נראה שניתן להשתמש בביט כשהאולר סגור, בשונה משאר דגמי הלדרמן הרגילים, וזו בעייה לא נוחה. ומאחר והכלי מבוסס בעיקר על מברג וסכין, זו בעייה מהותית.
יש עוד לדרמנים\גרברים\סוג-ים בשוק, גם במחירים טובים, שווה בדיקה מעמיקה יותר.
נסה את הפיוז או הקיק של לדרמן, לדוגמא. מהזיכרון(אל תתפוס אותי במילה) עולה 200 ומשהוא בחנויות.
השני זה משהוא חדש-לא ראיתי אותו עדיין עד עכשיו.אהבתי, אבל יש לו בעייה עיצובית אחת-לא נראה שניתן להשתמש בביט כשהאולר סגור, בשונה משאר דגמי הלדרמן הרגילים, וזו בעייה לא נוחה. ומאחר והכלי מבוסס בעיקר על מברג וסכין, זו בעייה מהותית.
יש עוד לדרמנים\גרברים\סוג-ים בשוק, גם במחירים טובים, שווה בדיקה מעמיקה יותר.
נסה את הפיוז או הקיק של לדרמן, לדוגמא. מהזיכרון(אל תתפוס אותי במילה) עולה 200 ומשהוא בחנויות.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
skeletool
קיבלתי לחנות את הסקלטול של לדרמן (עדיין אין בארץ את ה CX), לדעתי למחנאות/תרמילאות, ואני לא מדבר על ג'יפים או כל מיני מנהלני טיולים, הוא אחלה כלי, במיוחד לאור הגודל הקטן שלו והמשקל הקל.
למי שבאמת עובד, סוויסטול.
ד"א המחיר של הסקלטול בארץ יהיה 488 ש"ח עד שיקרעו גם לו את הצורה באינטרנט.
למי שבאמת עובד, סוויסטול.
ד"א המחיר של הסקלטול בארץ יהיה 488 ש"ח עד שיקרעו גם לו את הצורה באינטרנט.
תומר, שירות לקוחות - טונדרה
ולמה במחנאות\תרמילאות צריך מברג בדיוק?...
הפלאייר שלו נראה שימושי, מסכים ב-100 אחוז.
לדעתי מה שעומד מאחוריו זה רק הצורך לחדש, כדי שהחברה תראה שהיא לא עומדת במקום, ולכן היא הוציאה כלי "חצי אפוי". המברג שלו לא נוח לשימוש, כפי שציינתי מהתצפית שלי על צורת הבנייה שלו, וחסרות לו פונקציות שימושיות אחרות. למי הוא טוב? למחפשי "להרגיש בלי ולהיות עם", לאנשים שלעיתים נדירות צריכים איזה שהוא כלי, לדעתי זה יותר גאדג'ט מאשר כלי לגיטימי.בעיקר העיצוב שלו מסגיר את זה- מעוצב בצורה יפה מאד, אבל בלי התחשבות בשימוש ממשי ב"עולם האמיתי".
אישית לא הייתי קונה אותו בגלל המגרעה הזו, ובגלל המחסור בכלים חשובים אחרים.
הפלאייר שלו נראה שימושי, מסכים ב-100 אחוז.
לדעתי מה שעומד מאחוריו זה רק הצורך לחדש, כדי שהחברה תראה שהיא לא עומדת במקום, ולכן היא הוציאה כלי "חצי אפוי". המברג שלו לא נוח לשימוש, כפי שציינתי מהתצפית שלי על צורת הבנייה שלו, וחסרות לו פונקציות שימושיות אחרות. למי הוא טוב? למחפשי "להרגיש בלי ולהיות עם", לאנשים שלעיתים נדירות צריכים איזה שהוא כלי, לדעתי זה יותר גאדג'ט מאשר כלי לגיטימי.בעיקר העיצוב שלו מסגיר את זה- מעוצב בצורה יפה מאד, אבל בלי התחשבות בשימוש ממשי ב"עולם האמיתי".
אישית לא הייתי קונה אותו בגלל המגרעה הזו, ובגלל המחסור בכלים חשובים אחרים.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
ebay כבר התמלא ב Skeletool
והמחירים מתחילים ב 40$-50$ לפני משלוח.
מהתרשמות שלי הוא לא נראה לי כלי כזה שימושי כמו שהברווז ציין. אין לו הרבה כלים - חסר בו את הדברים הכי שימושיים שזה להב משונן (שיש חצי להב ב CX) ומסורית
לפי דעתי אם אתה יוצא לשטח ויש לך בעייה של משקל אז תקח אחת מהסכינים של Leatherman כבר עדיף (בהנחה שמדברים על Leatherman) כי יש להם להב ומתאם ביטים כמו ל Skeletool ועד כמה אתה צריך פלייר בשטח ?!?!
לפי דעתי המחיר לא מצדיק כי במחיר הזה אתה יכול לקנות מולטיטול אמיתי.
והמחירים מתחילים ב 40$-50$ לפני משלוח.
מהתרשמות שלי הוא לא נראה לי כלי כזה שימושי כמו שהברווז ציין. אין לו הרבה כלים - חסר בו את הדברים הכי שימושיים שזה להב משונן (שיש חצי להב ב CX) ומסורית
לפי דעתי אם אתה יוצא לשטח ויש לך בעייה של משקל אז תקח אחת מהסכינים של Leatherman כבר עדיף (בהנחה שמדברים על Leatherman) כי יש להם להב ומתאם ביטים כמו ל Skeletool ועד כמה אתה צריך פלייר בשטח ?!?!
לפי דעתי המחיר לא מצדיק כי במחיר הזה אתה יכול לקנות מולטיטול אמיתי.
מברג שימושי מאוד בטיולים, החל מתחזוקה של גזיות ובנזיניות ועד לתיקון פנסי ראש או כיוון של חלק ממערכות הגב של התרמילים.
פלייר עוזר להוציא סיר חם מהאש ולתקן קרעים בתרמיל.
הדבר הייחידי שבאמת חיוני לטיולים והם לא שמו, זה פותחן שימורים ואולי איזה וו לחיתוך של רצועות כמו שהם שמו בחלק האחורי של הסכין המשונן בצ'ארג' XTI
חוץ ממי שמתעסק בצורה מאסיבית עם חבלים, לא חובה סכין משונן, בטיולים מרבית השימוש שלו הוא כדי לפרוס עגבניות או לחם, ולזה שווה לקחת את הסכין מטבח של ויקטורינוקס שעולה 29 שקל
ללא ספק, אם כבר מדברים על סיבת היציאה של דגם כזה לשוק, היא נעוצה בטרנד הגורף שיש בעולם התרמילאות בכיוון ה"LIGHT WEIGHT" - שמגיע עד כדי ניסור מברשת השיניים כדי לחסוך כמה גרמים.
פלייר עוזר להוציא סיר חם מהאש ולתקן קרעים בתרמיל.
הדבר הייחידי שבאמת חיוני לטיולים והם לא שמו, זה פותחן שימורים ואולי איזה וו לחיתוך של רצועות כמו שהם שמו בחלק האחורי של הסכין המשונן בצ'ארג' XTI
חוץ ממי שמתעסק בצורה מאסיבית עם חבלים, לא חובה סכין משונן, בטיולים מרבית השימוש שלו הוא כדי לפרוס עגבניות או לחם, ולזה שווה לקחת את הסכין מטבח של ויקטורינוקס שעולה 29 שקל
ללא ספק, אם כבר מדברים על סיבת היציאה של דגם כזה לשוק, היא נעוצה בטרנד הגורף שיש בעולם התרמילאות בכיוון ה"LIGHT WEIGHT" - שמגיע עד כדי ניסור מברשת השיניים כדי לחסוך כמה גרמים.
באמת נראה קצת קישקוש הדבר הזה- יותר מידי כמו רובוטריק ופחות כמו כלי לשטחץ
אפילו המולטי של VISE GRIP נראה יותר טוב ובטח יותר קשוח
http://www.popularmechanics.com/home_jo ... 74021.html
והמחיר כמה גרושים
דוד
אפילו המולטי של VISE GRIP נראה יותר טוב ובטח יותר קשוח
http://www.popularmechanics.com/home_jo ... 74021.html
והמחיר כמה גרושים
דוד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים