מעוניין בסכין חיית עבודה זולה
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
שלום לכולם,
אני מעוניין בסכין משומשת או חדשה שעונה על המאפיינים הבאים:
- אורך בין 13 ל20 ס"מ
- אל חלד
- מאסיבית בהיבט של לחתוך בשר קפוא, חיתוך עופות ועצמות קטנות
- שלא יכאב הלב אם יש צ'יפינג בלהב
- שהלהב יהיה עבה ולא מילימטר (למשל KIWI התאילנדית דקה מידי)
- זולה: עד 80 שקל
כל ההגדרות האחרות כמו איזה חברה, האם זה סכין "בואי" או לא, לא מעניין אותי.
זה לשימוש כסכין מטבח לעבודה שחורה שאני לא רוצה לתת ל-SAKAI TAKAYUKI לעשות.
תודה
אני מעוניין בסכין משומשת או חדשה שעונה על המאפיינים הבאים:
- אורך בין 13 ל20 ס"מ
- אל חלד
- מאסיבית בהיבט של לחתוך בשר קפוא, חיתוך עופות ועצמות קטנות
- שלא יכאב הלב אם יש צ'יפינג בלהב
- שהלהב יהיה עבה ולא מילימטר (למשל KIWI התאילנדית דקה מידי)
- זולה: עד 80 שקל
כל ההגדרות האחרות כמו איזה חברה, האם זה סכין "בואי" או לא, לא מעניין אותי.
זה לשימוש כסכין מטבח לעבודה שחורה שאני לא רוצה לתת ל-SAKAI TAKAYUKI לעשות.
תודה
Re: מעוניין בסכין חיית עבודה זולה
שלום,
הדבר היחידי שעולה לי בראש מהמצאי שיש לנו בחנות ומתאים למה שאתה רוצה זה MORA דייגים, היא סכין קשוחה ומעולה.
יש אותה בקרבון (ידית אדומה) או אל חלד (ידית כחולה), הקרבון יותר קשוחה (אבל תקבל פטינה).
http://www.knife.co.il/index.php/%D7%97 ... hter-Knife
המחיר לצערי לא עומד בתקציב שהגדרת, אבל היא תעשה כל מה שאתה מבקש.
לשיקולך.
הדבר היחידי שעולה לי בראש מהמצאי שיש לנו בחנות ומתאים למה שאתה רוצה זה MORA דייגים, היא סכין קשוחה ומעולה.
יש אותה בקרבון (ידית אדומה) או אל חלד (ידית כחולה), הקרבון יותר קשוחה (אבל תקבל פטינה).
לשיקולך.
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מה שכן יש לנו קופיץ זול במחיר שקבעת שיכול לבצע את העבודה.omery כתב:שלום,
לשיקולך.
הוא גם אל חלד.
http://www.knife.co.il/index.php/%D7%97 ... en-Cleaver
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
היי עומר,
תודה רבה על ההתייחסות.
לגבי המורה - הלוואי, היא מאוד רובסטית ונוחה אבל זה כפול מהתקציב שאני מקצה כך שלצערי לא מתאים. (אלא אם כן יש משומשת במצב סביר).
לגבי הקופיץ - מה עובי הלהב? זה נראה כמו הקופיצים התאילנדיים השבריריים האלה אבל אולי אני טועה..? אתה חושב שהוא מסוג לחתוך שניצל חצי קפוא, להפריד שניצלים קפואים, לפרק עוף וכו'? או שבמהלך הפרדת השניצלים יפרדו גם שני חלקי הלהב?
חברים - עוד אופציות?
תודה רבה על ההתייחסות.
לגבי המורה - הלוואי, היא מאוד רובסטית ונוחה אבל זה כפול מהתקציב שאני מקצה כך שלצערי לא מתאים. (אלא אם כן יש משומשת במצב סביר).
לגבי הקופיץ - מה עובי הלהב? זה נראה כמו הקופיצים התאילנדיים השבריריים האלה אבל אולי אני טועה..? אתה חושב שהוא מסוג לחתוך שניצל חצי קפוא, להפריד שניצלים קפואים, לפרק עוף וכו'? או שבמהלך הפרדת השניצלים יפרדו גם שני חלקי הלהב?
חברים - עוד אופציות?
היFox כתב:היי עומר,
תודה רבה על ההתייחסות.
חברים - עוד אופציות?
עובי הקופיץ כ-2 מ"מ, לא מספיק מסיבי למטרותיך.
אין לי לצערי משומש.
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
היא לא מתאימה לו,הלהב קטן מידי וממש לא מספיק מאסיבי לפעולות שהוא צריך.kakoosh כתב:http://www.hisardut4all.co.il/store/p11 ... D7%92.html
אבל היא לא פול טאנג
בחיים תעשה חיים, כי בחיים לא תצא מהחיים בחיים!!!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים