מעוניין לקנות חרב
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
שלום לכולם
מעוניין לקנות קטאנה, במצב טוב, עדיף אחת שלא נעשה בה שימוש.
מעוניין לקנות קטאנה, במצב טוב, עדיף אחת שלא נעשה בה שימוש.
Re: מעוניין לקנות חרב
אכן קניתי
עכשיו אני רוצה עוד אחת
עכשיו אני רוצה עוד אחת

האמת היא שלא משהו ספציפי, אני רוצה לראות היענות והאם יש משהו בשוק, התקציב נע עד 800 ש"ח לחרב משומשת ועד 1500 ש"ח לחדשה.
שניה, אם אינני טועה הבטחת תמונות וגם את דרך הקנייה שלך
אגב האדם הראשון שדיברת איתו שגיא, יכול לעזור לך למצוא חרב, אבל בתקציב שיש לך אני לא חושב שתמצא הרבה, אבל אני לא מבין למה אתה לא מזמין שוב , יהיה לך זול יותר
אגב האדם הראשון שדיברת איתו שגיא, יכול לעזור לך למצוא חרב, אבל בתקציב שיש לך אני לא חושב שתמצא הרבה, אבל אני לא מבין למה אתה לא מזמין שוב , יהיה לך זול יותר
את דרך הקניה פירטתי בנושא בפורום הכללי.
לגבי התמונות אתה מוזמן להסתכל בעמוד הפייסבוק שלי
https://www.facebook.com/profile.php?id=1279450148
לגבי השאלה האחרונה שלך: חיכיתי כמעט חודש וחצי בפעם הקודמת, זה השיקול העיקרי שלי.
לגבי התמונות אתה מוזמן להסתכל בעמוד הפייסבוק שלי
https://www.facebook.com/profile.php?id=1279450148
לגבי השאלה האחרונה שלך: חיכיתי כמעט חודש וחצי בפעם הקודמת, זה השיקול העיקרי שלי.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד