סכינים להחלפה/מכירה+תמונות
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
יש כמה סכינים להחלפה/למכירה, למשל:
משטה של קולד סטיל עם נרתיק וכיסים (טוב לחתולי שטח
)
אולרים (ספיידרקו פוליס,אנדורה, דליסיה שחורה ואחרים)
סכין להב קבוע תוצרת פולין להב עצם כ-20 ס"מ
סכין של מרבל להב לדגים בקופסא
הכל למעט כמה אולרים במצב חדש או כמעט חדש כי הם מתצוגה וברובם לא נעשה שימוש
יש לכל נרתיקים/קופסאות
עוד כמה כלי משחית...
נמאס לי מהם בא לי להחליף..
מתעניין בסכינים פיניות, סכיני בואי, קאסטום
למעוניינים צרו קשר או בפרטי
.
משטה של קולד סטיל עם נרתיק וכיסים (טוב לחתולי שטח

אולרים (ספיידרקו פוליס,אנדורה, דליסיה שחורה ואחרים)
סכין להב קבוע תוצרת פולין להב עצם כ-20 ס"מ
סכין של מרבל להב לדגים בקופסא
הכל למעט כמה אולרים במצב חדש או כמעט חדש כי הם מתצוגה וברובם לא נעשה שימוש
יש לכל נרתיקים/קופסאות
עוד כמה כלי משחית...

נמאס לי מהם בא לי להחליף..
מתעניין בסכינים פיניות, סכיני בואי, קאסטום
למעוניינים צרו קשר או בפרטי
.
נערך לאחרונה על ידי Guest ב 17:38 ,25 ספטמבר 2009, ו', נערך 2 פעמים בסך הכל.
הצעה
אכן הגיוני ,ונראה לי לגיטימי שימאס לך מהם.
אני מציע שתזרוק אותם .כי באמת סכין שנמאס ממנה מהווה מטרד .ולא הייתי ממתין עד שמישהוא יואיל בטובו להחליף.
ברם אולם כשאתה זורק -תעדכן אותי כי אני מ"המועצה לארץ ישראל יפה" ואדאג שהזבל לא סתם ילכלך את המדינה, אלא יאסף מיד.
אני מציע שתזרוק אותם .כי באמת סכין שנמאס ממנה מהווה מטרד .ולא הייתי ממתין עד שמישהוא יואיל בטובו להחליף.
ברם אולם כשאתה זורק -תעדכן אותי כי אני מ"המועצה לארץ ישראל יפה" ואדאג שהזבל לא סתם ילכלך את המדינה, אלא יאסף מיד.

ועוד שאלה מהסגנון הקודם
סכיני קאסטום - אני מבין.
סכיני בואי- מה זה?
אתה אומר לסכין בואי והיא באה?
או שאתה אומר לבחורה בואי והיא באה עם סכין???.
וגם לא ברור לגבי הסכינים הפיניות :
לאיזה פינה אתה מתכוון , פינת החדר , פינת הארון??
או שמא מדובר בכלל שהסכינים עשויות מפין רחמנא לצלן, ואם כן פין - אז של איזה חיה הוא כזה קשה שאפשר לעשות ממנו סכין???.
והאם הוא קשה תמיד או שהקשיות משתנה??- והאם תוכל לציין כמה רוקוול סי (RC) הקושי??

סכיני בואי- מה זה?
אתה אומר לסכין בואי והיא באה?
או שאתה אומר לבחורה בואי והיא באה עם סכין???.
וגם לא ברור לגבי הסכינים הפיניות :
לאיזה פינה אתה מתכוון , פינת החדר , פינת הארון??
או שמא מדובר בכלל שהסכינים עשויות מפין רחמנא לצלן, ואם כן פין - אז של איזה חיה הוא כזה קשה שאפשר לעשות ממנו סכין???.
והאם הוא קשה תמיד או שהקשיות משתנה??- והאם תוכל לציין כמה רוקוול סי (RC) הקושי??

למוטי- עיין ערך נשק פיני :lol:
טוב,, דבר ראשון כלב - יש לו עצם ב.. - מניח שאפשר לעשות ממנה סכין עצם קטן בטח מהסוג שלוחם נועז באיים מסתיר בין חט חזיר הבר ומחוש החיפושית באף.
פין כנשק רחמנה לצלן ולא עלינו יש לי כאן על הקיר - "פטיש אבן אינדיאני" שקיבלתי תמורת נוצות עיט לפני כ15 שנה במפגש "אינדיאני" בגרמניה. [למי שלא מכיר זה חברה שנהנים בזמנם הפנוי ללבוש ג'ילדות תפורות בגידים, רקומות בחרוזים, להתקשט בנוצות לגור באהלים ולשמוע שירים בלאקוטה ובקיצור לשחזר כמיטב יכולתם את חיי האינדיאנים - או במקרים אחרים מתיישבים, חיילי הצפון, חיילי הדרום, הונים, ויקינגים או מה שליבם חפץ- כשיש שבוע עבודה של מקסימום 5 ימים, אין מילואים ומספיק זמן וכסף לא עלינו, זה קורה].
הפטיש, פין של פר מיובש בתליה עם אבן כמשקולת כדי שיהיה מה שיותר ארוך וישר, אח"כ מצמידים לו לולאת עור ליד, לולאת עור בקצה השני עם דבק עצמות או משהו דומה שאוחזת חלוק אבן בגודל אגרוף, ואת זה מקשטים בנוצות וחרוזים והולכים להרוג חוורי פנים [או שלא].
ואם כבר פין כנשק
סבא שלי שנשא אקדחים ורובים ברשיון בתקופת המנדט, והיה מסתובב על הסוס או החמור לבדו בפרדסים, במטעים ובשדות, נהג לשאת איתו "קורבאצ' " -בערך אותו הרעיון רק בלי האבן בקצה לטענתו כדי לא לירות בתוקף ערבי ואח"כ לסחוב על המצפון נקמת דם [גיבורי בני דודנו יכולים לחפש ולנקום במישהו אחר] הוא העדיף להפיל את הישמאלים שתקפו אותו במכה מהקורבצ'
מה שנותן פירוש קצת אחר ל"אתה על ה..."
בתור מי שגדל על הסיפורים שלו ומחזיק במקום העבודה תמונה מוגדלת שלו כצעיר על סוסה לבנה עם ביקס על הכתף, אני מחפש את הקורבצ' המדובר עד היום.
פין כנשק רחמנה לצלן ולא עלינו יש לי כאן על הקיר - "פטיש אבן אינדיאני" שקיבלתי תמורת נוצות עיט לפני כ15 שנה במפגש "אינדיאני" בגרמניה. [למי שלא מכיר זה חברה שנהנים בזמנם הפנוי ללבוש ג'ילדות תפורות בגידים, רקומות בחרוזים, להתקשט בנוצות לגור באהלים ולשמוע שירים בלאקוטה ובקיצור לשחזר כמיטב יכולתם את חיי האינדיאנים - או במקרים אחרים מתיישבים, חיילי הצפון, חיילי הדרום, הונים, ויקינגים או מה שליבם חפץ- כשיש שבוע עבודה של מקסימום 5 ימים, אין מילואים ומספיק זמן וכסף לא עלינו, זה קורה].
הפטיש, פין של פר מיובש בתליה עם אבן כמשקולת כדי שיהיה מה שיותר ארוך וישר, אח"כ מצמידים לו לולאת עור ליד, לולאת עור בקצה השני עם דבק עצמות או משהו דומה שאוחזת חלוק אבן בגודל אגרוף, ואת זה מקשטים בנוצות וחרוזים והולכים להרוג חוורי פנים [או שלא].
ואם כבר פין כנשק
סבא שלי שנשא אקדחים ורובים ברשיון בתקופת המנדט, והיה מסתובב על הסוס או החמור לבדו בפרדסים, במטעים ובשדות, נהג לשאת איתו "קורבאצ' " -בערך אותו הרעיון רק בלי האבן בקצה לטענתו כדי לא לירות בתוקף ערבי ואח"כ לסחוב על המצפון נקמת דם [גיבורי בני דודנו יכולים לחפש ולנקום במישהו אחר] הוא העדיף להפיל את הישמאלים שתקפו אותו במכה מהקורבצ'
מה שנותן פירוש קצת אחר ל"אתה על ה..."
בתור מי שגדל על הסיפורים שלו ומחזיק במקום העבודה תמונה מוגדלת שלו כצעיר על סוסה לבנה עם ביקס על הכתף, אני מחפש את הקורבצ' המדובר עד היום.
קורבאץ' זו הגרסה המזרח-תיכונית (השם כנראה קווקזי) של השאמבוק הדרום-אפריקני, נעשה מעור היפופוטם. קולד-סטיל מייצרים שאמבוק מודרני מחומר מלאכותי, יעיל לא פחות.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sjambok
http://www.coldsteel.com/sjambok.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Sjambok
http://www.coldsteel.com/sjambok.html
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
אכן, חושך שבטו אינו לין
תודה על התשובה וההפניה.
אבל,, - ספרת כמה שימבוקים הוא ממליץ להחזיק ?- לייד הדלת על הדלת של האסם, על האוכף באוטו[לפחות שניים,] בכלביה ועוד..
אישית, מעדיף להמשיך ולחפש במקרה זה את הגרסה האוטנטית.
לגבי הגירסה הסינטטית - כבר בתור ילד ידעתי להשתמש בבידוד של כבל חשמל.
רצועת עור עבה ואיכותית של כלב גם עושה דברים דומים
אבל,, - ספרת כמה שימבוקים הוא ממליץ להחזיק ?- לייד הדלת על הדלת של האסם, על האוכף באוטו[לפחות שניים,] בכלביה ועוד..
Re: אכן, חושך שבטו אינו לין
רצועת עור "סתם" מתנהגת כמו רצועה, דהיינו התפעול שלה בדומה לשוט, לא מחזיקה את המשקל של עצמה. שאמבוק מתופעל יותר כמו מקל.הריבצן כתב:תודה על התשובה וההפניה.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
-
- נושא - כלים
כלים
יש לך ב"ועוד" איזה swisstool או אולר פלאייר אחר?
מעוניין בקניית מס' סכינים
איפה ניתן לראות/להתרשם מהפריטים? נא צור קשר 052-3348770
Re: כלים
יש מולטי טול של SOG במצב מצויין עם נרתיק בד איכותיdrorhermesh כתב:יש לך ב"ועוד" איזה swisstool או אולר פלאייר אחר?

מה אתה מציע ל"חלפות" במקום?
או לקנות?
Re: מעוניין בקניית מס' סכינים
אילן כתב:איפה ניתן לראות/להתרשם מהפריטים? נא צור קשר 052-3348770
כן מצרף לך חלק מהפריטים
חלק המתמונות לא "מציאה" כי צילמתי בט. נייד
בואי ענקית של מואלה עם ידית אנטלר וקראון מוזהב נרתיק עור (דגם מיוחד) פלדה 440C חדש לחלוטין, אצל בתצוגה חד כתער

סכין קא בר טקטי תצורת בולו נרתיק קאידקס, חדש

משטה קא בר, נרתיק עור ובד, חדש

רפליקה של גרזן רומאי תוצרת ספרד חברת פוקס פלדה 440

בואי/סכין ציד של פומה. היצרן כבר אינו קים זה פריט אספנות, חדש לחלוטין להב אינוקס לא יודע איזה, חד כתער, פשוט מפחיד. נרתיק עור.

סכין ציד פולנית, נרתיק עור. פלדה 440 משהו. סכין מיוחדת ויפה. חדש. גימור מירור פוליש שלא רואים בכלל חוסר כישורי כצלם.

סכין של מרבל, חדשה, כנראה לדיג, חתך קטן בנרתיק

פגיון לחימה, בלי ציון יצרן, נרתיק בד

סכין טראקר של טום בראון, קאסום ממוספרת, נרתיק קאידקס, פלדה 1075 רוקוול 59

סכין צוואר של סמית אנד ווטסון

אולרים שונים נעילה אחורת, פלדת אל חלד
אולר של ג'אנגלי

עוד אולר

אולרים תמונה כללית:

מבט כללי:

אה שכחתי מתקן השחזה של קולומביה, כמעט חדש, פטנט מיוחד בקופסאת פלסטיק עם נעילה:

לפרטים במייל או בפרטי
החלפה או מכירה אפשריות[/size]
Re: הצעה
תמיד אמרתי שאתה איש טוב, ממש טובמוטי לזר כתב:אכן הגיוני ,ונראה לי לגיטימי שימאס לך מהם.
בוא נראה ממה נמאס לך ונדבר

הי
נמכרו:
פגיון ללא שם
סכין צוואר סמית
קא-בר טקטית
גרזן לחימה רומאי
שבריה מרוקאית
התחרטתי, הפומה נשארת אצלי לפחות כעת...
פריטים שרלוונטיים עדיין או נוספו...
משטה של קולד סטיל עם נרתיק וכיסים (טוב לחתולי שטח) גב מסור חדשה
משטה קא-בר עם נדן בד קשיח להב תצורת בולו חדשה
אולרים (ספיידרקו פוליס ידית פלדה V10 משונן במצב חדש, אנדורה ידית פלסטיק שחור משומש במצב מצויין, דליסיה שחורה ידית ירוקה במצב מצויין ואחרים)
סכין להב קבוע תוצרת פולין להב עצם כ-20 ס"מ גימור מירור פוליש פלדה אינוקס חדש
סכין של מרבל להב לדגים בקופסא עם נרתיק עור חדש (יש חתך קטן) - החברה נסגרה!
פגיון SAS שחור ידית פלדה נדן עור בריטי (מצב חדש)
פגיון גיסלר נדן עור (מצב חדש) עם קליפס צד משונן צד חלק
פגיון שחור קטן (5 ס"מ) להב חלק נרתיק עור עם קליפס משומש במצב טוב להב כפול חלק ידית פלדה
החלפות ישמעו ביחס לסכיני בואי או יצור עצמי
מכירה למעל גיל 18 בלבד שיחה טלפונית לפני משלוח בדואר בגוביינה
נמכרו:
פגיון ללא שם
סכין צוואר סמית
קא-בר טקטית
גרזן לחימה רומאי
שבריה מרוקאית
התחרטתי, הפומה נשארת אצלי לפחות כעת...

פריטים שרלוונטיים עדיין או נוספו...
משטה של קולד סטיל עם נרתיק וכיסים (טוב לחתולי שטח) גב מסור חדשה
משטה קא-בר עם נדן בד קשיח להב תצורת בולו חדשה
אולרים (ספיידרקו פוליס ידית פלדה V10 משונן במצב חדש, אנדורה ידית פלסטיק שחור משומש במצב מצויין, דליסיה שחורה ידית ירוקה במצב מצויין ואחרים)
סכין להב קבוע תוצרת פולין להב עצם כ-20 ס"מ גימור מירור פוליש פלדה אינוקס חדש
סכין של מרבל להב לדגים בקופסא עם נרתיק עור חדש (יש חתך קטן) - החברה נסגרה!
פגיון SAS שחור ידית פלדה נדן עור בריטי (מצב חדש)
פגיון גיסלר נדן עור (מצב חדש) עם קליפס צד משונן צד חלק
פגיון שחור קטן (5 ס"מ) להב חלק נרתיק עור עם קליפס משומש במצב טוב להב כפול חלק ידית פלדה
החלפות ישמעו ביחס לסכיני בואי או יצור עצמי
מכירה למעל גיל 18 בלבד שיחה טלפונית לפני משלוח בדואר בגוביינה
-
- חדש בפורום
-
- חדש בפורום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים