בקשה להערכת מחיר-מכירה של סכין ספדירקו
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
-
- תושב קבע בפורום
!
נראה קצת כמו הפיילוט של ספיידרקו...אם היא בטווח המחיר של סדרת פיילוט, אז היא בסביבות 70$ מחיר לצרכן(בין 200 ל300 שקלים). בדגש על מחיר לצרכן..הסכין הספציפית נראית קצת שחוקה(או שאלו התמונות)..
..תבדוק מה הדגם/מספר על הלהב....
..תבדוק מה הדגם/מספר על הלהב....
-
- תושב קבע בפורום
נראה כמו הדגם הזה.
http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=357
דרגון פליי.
אני חושב שבאתר יש את כל הדגמים, ישנים וחדשים כאחד..תרגיש חופשי לדפדף(אני עצרתי בעמוד 20 ^^)
דרגון פליי.
אני חושב שבאתר יש את כל הדגמים, ישנים וחדשים כאחד..תרגיש חופשי לדפדף(אני עצרתי בעמוד 20 ^^)
-
- תושב קבע בפורום
היי קלעתי בול בדגם!!
אבל זה הדגם: http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=15
אתה יכול לראות מעט פרטים טכניים ומחיר לצרכן בחו"ל...החנויות בארץ מוכרות ברווח..כמובן..
אני לא יודע בקשר למחיר עכשווי, תלוי במצב שלה..תנסה לשאול אספן סכינים מודרניות..יש פה כמה כאלה..
ותביא תמונות טובות ^^
אבל זה הדגם: http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=15
אתה יכול לראות מעט פרטים טכניים ומחיר לצרכן בחו"ל...החנויות בארץ מוכרות ברווח..כמובן..
אני לא יודע בקשר למחיר עכשווי, תלוי במצב שלה..תנסה לשאול אספן סכינים מודרניות..יש פה כמה כאלה..
ותביא תמונות טובות ^^
-
- תושב קבע בפורום
-
- תושב קבע בפורום
-
- תושב קבע בפורום
ה- dragonfly נמכרת באמזון בסביבות 30$. שמתי עליה עין לא מזמן, ודווקא על הדגם החלק ולא המשונן. אולר חביב ביותר. קטן וממזר.
לגבי ה- H1, יש לי את ה- TASMAN SALT והאולר פשוט מעולה. גם קל, גם נוח בכיס, הקליפ לא מרפה מהמכנס גם בנסיבות מחמירות... על הלהב אין לי דברים רעים להגיד. ראה לא מעט מי ים, ולא מגלה סימני חלודה. גם ההשחזה נשמרת יפה.
לגבי ה- H1, יש לי את ה- TASMAN SALT והאולר פשוט מעולה. גם קל, גם נוח בכיס, הקליפ לא מרפה מהמכנס גם בנסיבות מחמירות... על הלהב אין לי דברים רעים להגיד. ראה לא מעט מי ים, ולא מגלה סימני חלודה. גם ההשחזה נשמרת יפה.
עם הפסיפיק לא היה לי הרבה נסיון היה אותה לקצין שלי בספינה יצא לי לעבוד איתהEvil_smith כתב:ראיתי עכשיו את שני הדגמים באתר..
בקשר לפסיפיק סולט..רשום כאן שהפלדה נקראת H1 והיא מועשרת בחנקן במקום פחמן..לא שמעתי על הפלדה הזאת..אבל איך הסכין מתפקדת? ניסית לעבוד איתה?
סכין נוחה קלה מאוד הלהב היה משונן כולו תענוג לעבוד איתו
בסביבה ימית לא החלידה נעילה מאוד חזקה
אני אחרי הצבא חיפשתי אותו דגם בארץ אבל לא מצאתי אז לקחתי אנדורה במקום
שבעיקרון אותו ידית צורת הלהב דומה חוץ מעניין המתכת שאיני זוכר מה המתכת של
האנדורה היתה ועניין ששמתי לב שלאנדורה קצה הלהב יותר שפיצי מאשר הפסיפיק
והרבה אנשים אמרו שהוא תמיד נשבר ותכלס הם צדקו זה כבר לא רלוונטי
כי גנבו לי אותה
שלומי - בדוק את לוחות הזמנים שלך. הפסיפיק נמצא בשוק בערך שנה וחצי אאל"ט ולא הרבה אנשים נחשפו לסדרת ה H1 בהתחלה.
קצה הלהב באנדורה נשבר תמיד? אין "נשבר" לבד, יש "שבר" כי מי שעשה לא יודע לעבוד עם סכין
בעיה חוזרת על עצמה שאני נתקל בה יום יום. לי יש ספיידרקו פוליס שמאלי שאצלי בשימוש משנת 1990, בעשר השנים הראשונות בשימוש תכוף ומאומץ. לפוליס, למי שמכיר, יש קצה להב כירורגי עדין ומשום-מה, אצלי לא נשבר... אולי כי אני לא משתמש בסכין כמברג או אולי כי אני לא מנסה להרים מכסי ביוב או אבנים מהקרקע
קצה הלהב באנדורה נשבר תמיד? אין "נשבר" לבד, יש "שבר" כי מי שעשה לא יודע לעבוד עם סכין
בעיה חוזרת על עצמה שאני נתקל בה יום יום. לי יש ספיידרקו פוליס שמאלי שאצלי בשימוש משנת 1990, בעשר השנים הראשונות בשימוש תכוף ומאומץ. לפוליס, למי שמכיר, יש קצה להב כירורגי עדין ומשום-מה, אצלי לא נשבר... אולי כי אני לא משתמש בסכין כמברג או אולי כי אני לא מנסה להרים מכסי ביוב או אבנים מהקרקע
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
-
- תושב קבע בפורום
לול.
הרמת מכסי ביוב!!
אני חושב שהתקרית עם הספיידרקו פיילוט שלי הייתה דומה
דרך אגב אתם מדברים על אותה סכין? כי יש כמה דגמים של פסיפיק..ביניהם גם פסיפיק סולט
אני חושב שהתקרית עם הספיידרקו פיילוט שלי הייתה דומה
דרך אגב אתם מדברים על אותה סכין? כי יש כמה דגמים של פסיפיק..ביניהם גם פסיפיק סולט
-
- תושב קבע בפורום
הנה אתר נפלא לקניית כפיות עץ מכל הסוגים..ועכשיו סוף עונה עם מבצעים מטורפיםשלומי כתב:לסער
אני לא אומר משהו רע על האנדורה השפיץ באמת נשבר בגלל שימוש לא
נכון מאז אני חושב פעמיים על שימוש לא נכון שסתם נובע משעמום
כמו לנסות להכין כפית מעץ
http://stores.woodenspooncompany.net/StoreFront.bok
רק
לא
להרוס
סכינים
-
- תושב קבע בפורום
חחח
האתר קאסטום מייד בשבילך...לך תדע אולי תהיה ראש אגודת אספני כפיות העץ הישראלית..(א.כ.ע.י).. תתחיל לאסוף!!
נ.ב
אני ממליץ על כפית העץ בסגנון ג'ירף, היא בטוח תהיה נדירה יום אחד!
נ.ב
אני ממליץ על כפית העץ בסגנון ג'ירף, היא בטוח תהיה נדירה יום אחד!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד