שאלה של אחריות
שלום לחברי הפורום
לפני חצי שנה קיבלתי במתנה קרבינה עם סכין של חברת קירשאו, שנקנתה בחו"ל. לפני שבועיים הלהב נשבר כתוצאה משימוש לא נכון (לא שלי).
אם הסכין לא נקנתה בישראל, יש איזשהו מקום שאני יכול לקבל עליה אחריות בחינם או בתשלום סמלי?
תודה
לפני חצי שנה קיבלתי במתנה קרבינה עם סכין של חברת קירשאו, שנקנתה בחו"ל. לפני שבועיים הלהב נשבר כתוצאה משימוש לא נכון (לא שלי).
אם הסכין לא נקנתה בישראל, יש איזשהו מקום שאני יכול לקבל עליה אחריות בחינם או בתשלום סמלי?
תודה
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
Re: שאלה של אחריות
לקירשאו אין אחריות על שימוש לא נכון ולפי מה שאני יודע אין להם בארץ נציגות
פה תוכל לקבל עוד מידע
http://www.kershawknives.com/warranty.php
פה תוכל לקבל עוד מידע
http://www.kershawknives.com/warranty.php
"!I got a Kershaw neatly tucked inside my waist"
שלום
בריינסטורם - במותג "סכינים למבינים" הינה החל מלפני כמה ימים גם נציגה של קירשאו.
הסכם נציגות סוכם לפני מספר ימים בתערוכה בגרמניה.
עם זאת, לסכין אין אחריות אם לא נרכשה אצלינו, הספק לא יכסה אחריות עם סכינים שנעשה בהם שימוש לא נכון או התעללו בהם (כך אמר לי מפורשות בהתייחסו למונח - "Abuse").
הזיכוי נעשה למול הזמנת סכין אחרת מהספק, כלומר הם מזכים רק סכינים שרכשנו או נרכוש מהם.
בריינסטורם - במותג "סכינים למבינים" הינה החל מלפני כמה ימים גם נציגה של קירשאו.
הסכם נציגות סוכם לפני מספר ימים בתערוכה בגרמניה.
עם זאת, לסכין אין אחריות אם לא נרכשה אצלינו, הספק לא יכסה אחריות עם סכינים שנעשה בהם שימוש לא נכון או התעללו בהם (כך אמר לי מפורשות בהתייחסו למונח - "Abuse").
הזיכוי נעשה למול הזמנת סכין אחרת מהספק, כלומר הם מזכים רק סכינים שרכשנו או נרכוש מהם.
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
הבנתי. תודה על התגובה
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים