חריקה בפתיחה של גריפטיליאן
כפי שניתן להבין מהכותרת, יש לי גריפטיליאן, והפתיחה שלה אינה חלקה כתמול-שילשום.
אני שומע מעין "גריינדינג" (חריקה, בתרגום לעברית) עם תנועת הלהב.
ניסיתי לשמן, ועדיין הבעייה לא נפתרת.
ההרגשה היא כאילו המיסב יושב ומתגלגל על גרגרי אבק קטנים ודקים.
איך ניתן לפתור את זה בלי לפרק את הסכין?
אני שומע מעין "גריינדינג" (חריקה, בתרגום לעברית) עם תנועת הלהב.
ניסיתי לשמן, ועדיין הבעייה לא נפתרת.
ההרגשה היא כאילו המיסב יושב ומתגלגל על גרגרי אבק קטנים ודקים.
איך ניתן לפתור את זה בלי לפרק את הסכין?
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
אני לא כל כך מכיר את הסכין הנידון אבל יודע טוב מה זה גריינדינג ואין וויכוח שנכנסו לך שם גרגרים של חול אשר שוחקים את הציר עוד יותר.
מה שאני מציע, אם חומרי הסכין עמידים בנפט או סולר, אפשר לשחק עם פתיחה וסגירה כאשר כל הסכין טבול עד שהחריקה נעלמת.
זה לא תרופת לחומר שחסר ואם יש נזק, אז הוא ילך ויעשה יותר חמור עם הזמן
אפשרות יותר מלומדת היא לבדוק האם הסכין עדיין באחריות- יש שנותנים לכל החיים. יש, טוב. אין, אז אפשר ליצור קשר עם היצרן (בימינו יש אימייל שעובד ממש מהר........) ולבקש ADVICE
לרב היצרנים יש מחלקת שירות בדיוק למקרים כאלה
ניקוי בלחץ אויר לפעמים מזיק יותר מאשר עוזר ועלול לתקוע את אותו גרגר חול עוד יותר עמןק במיסב
(בסוגריים, לנשוף אויר על שמן משפר את פעולת הניקוי כי השמן/ממיס/מים חמים/קיטור מוסיפים מאסה לאויר)
דוד
מה שאני מציע, אם חומרי הסכין עמידים בנפט או סולר, אפשר לשחק עם פתיחה וסגירה כאשר כל הסכין טבול עד שהחריקה נעלמת.
זה לא תרופת לחומר שחסר ואם יש נזק, אז הוא ילך ויעשה יותר חמור עם הזמן
אפשרות יותר מלומדת היא לבדוק האם הסכין עדיין באחריות- יש שנותנים לכל החיים. יש, טוב. אין, אז אפשר ליצור קשר עם היצרן (בימינו יש אימייל שעובד ממש מהר........) ולבקש ADVICE
לרב היצרנים יש מחלקת שירות בדיוק למקרים כאלה
ניקוי בלחץ אויר לפעמים מזיק יותר מאשר עוזר ועלול לתקוע את אותו גרגר חול עוד יותר עמןק במיסב
(בסוגריים, לנשוף אויר על שמן משפר את פעולת הניקוי כי השמן/ממיס/מים חמים/קיטור מוסיפים מאסה לאויר)
דוד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים