DUSTAR Knife
שבוע טוב לכולם ההיתי שמח לקבל מידע ממישהו שיש לו את הפריט סכיני DUSTAR הישראיליות
על הדגם arad 1
אני הבנתי גם שהיא באה עם שני נרתיקים ?
על הדגם arad 1
אני הבנתי גם שהיא באה עם שני נרתיקים ?
המממ, בגלל שקעי האצבעות בידית הסכין מוגבלת לבעלי כף יד גדולה. היא בנויה כמו טנק ובאמת עונה על ההגדרה של סכין כללית ללחימה/השרדות/שדאות שתשרוד כמעט בכל תנאי. גאומטריית ההשחזה טיפה עבה על חשבון עמידות אבל בהחלט ניתן לחתוך איתה - אני עובד איתה לפעמים. מיועדת יותר לקיצוץ מאשר לחיתוך עדין - למשל ייצור קיסמים להדלקת מדורה, קיצוץ ענפים וחיתוך חבלים עבים - את זה היא עושה מצויין. לאוכל היא פחות מתאימה. אפשר להזמין את החורפה העליונה מושחזת ולשמור אותה לעבודה מאומצת (חורפה עליונה חדה מיועדת כעקרון לשימוש בלחימה, למי שמיומן ובאמת חושב שצריך את זה...).
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
דוסטאר
מצטרף לדעתו של סער, טנק!
יש לי את זו עם ההחזה בחצי העליון, ולדעתי לא כדאי לוותר על פיצ'ר כזה, כי תמיד כדאי עוד להב בתנאי שדה לעבודות גסות יותר.(ואני לא עוסק באמנויות הלחימה-כך שאני לא מתייחס להיבט האפשרי הנוסף שסער הזכיר)
לי יש את נדן הקורודורה ומאחר והסכין מיועדתלשטח- באמת יש לנדן זה אופציות נשיאה מאאאוווד מגוונות.
מגיע ח"ח לאלכס שמגר שעיצב, ומאיר עזיז שייצר.
יש לי את זו עם ההחזה בחצי העליון, ולדעתי לא כדאי לוותר על פיצ'ר כזה, כי תמיד כדאי עוד להב בתנאי שדה לעבודות גסות יותר.(ואני לא עוסק באמנויות הלחימה-כך שאני לא מתייחס להיבט האפשרי הנוסף שסער הזכיר)
לי יש את נדן הקורודורה ומאחר והסכין מיועדתלשטח- באמת יש לנדן זה אופציות נשיאה מאאאוווד מגוונות.
מגיע ח"ח לאלכס שמגר שעיצב, ומאיר עזיז שייצר.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים