נשפן
אני מעוניין לקנות נשפן
אם כך על מה עלי לשיםן לב
כוונתי לפי איזה קריטריונים אלי לבחור מה מתאים לי.
דרך אגב איך זה נקרא באנגלית.
אני רציתי לחפש באתרי מכירה באנגלית אבל אני לא יודע איך קוראים לזה
תם
אם כך על מה עלי לשיםן לב
כוונתי לפי איזה קריטריונים אלי לבחור מה מתאים לי.
דרך אגב איך זה נקרא באנגלית.
אני רציתי לחפש באתרי מכירה באנגלית אבל אני לא יודע איך קוראים לזה
תם
בתור אחד שגדל ברחובות של סנטיאגו דה צ'ילה, ומאומן היטב באמנויות הלחימה ברוגטקה ונשפנים, אז אף אחד שם לא נפגע ולא נפצע, חוץ מברכיים מושפשות או איזה שריטה קטנה פה ושם.
את הנשפנים היינו מכינים מצינורות פלסטיק ואת החיצים מניירות של מחברות ישנות מבית הספר. היה ממש כיף והאלופים היו מסוגלים לשלוח טיל כזה למרחק של לא פחות מחמישים מטר.
באשר לרוגטקות, אש פיתחנו צורה מיוחדת בצורה של "V" מחוטי חשמל סולידים בעובי של 10 ממ
YUM
זה היה ממש כיף
עכשיו כל צינור נירוסטה מוסה לנשפן עד שצריך אותו באיזה מכונה
דוד
את הנשפנים היינו מכינים מצינורות פלסטיק ואת החיצים מניירות של מחברות ישנות מבית הספר. היה ממש כיף והאלופים היו מסוגלים לשלוח טיל כזה למרחק של לא פחות מחמישים מטר.
באשר לרוגטקות, אש פיתחנו צורה מיוחדת בצורה של "V" מחוטי חשמל סולידים בעובי של 10 ממ
YUM
זה היה ממש כיף
עכשיו כל צינור נירוסטה מוסה לנשפן עד שצריך אותו באיזה מכונה
דוד
dBu24 כתב:בתור אחד שגדל ברחובות של סנטיאגו דה צ'ילה, ומאומן היטב באמנויות הלחימה ברוגטקה ונשפנים, אז אף אחד שם לא נפגע ולא נפצע, חוץ מברכיים מושפשות או איזה שריטה קטנה פה ושם.
YUM
זה היה ממש כיף
עכשיו כל צינור נירוסטה מוסב לנשפן עד שצריך אותו באיזה מכונה
דוד
למי שמעונין יש לחבר שלי נשפנים למכירה במחיר של 50 ש
הם עם מחסניות של כדורי צבע אבל אם נגמרים הכדורים מוציאים את הפיה ואפשר לירות חיצים...
לאימייל ותמונות
farok@netvision.net.il
הם עם מחסניות של כדורי צבע אבל אם נגמרים הכדורים מוציאים את הפיה ואפשר לירות חיצים...
לאימייל ותמונות
farok@netvision.net.il
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים