היכן ניתן להשיג פלדה D2
אהלן כולם,
מישהו יודע אייזה כלים עושים מפלדה D2 , ככה שאולי אני אגלה שיש לי בארגז ואז ננסה להפוך לסכין. רעיונות לגבי איזה כלים או היכן ניתן למצוא שאריות של פלדה כזו. או אפילו כלים של חברות מוכרות , חדשים שאפשר לקנות ונסב גם אותם , אני פשוט לא מעוניין לקנות מוט פלדה של 3 מטר או משהו בסגנון. אין לי מקום לדברים כאלה. אז נתחיל בקטן ונסב כלים.
פתוח לרעיונות מעניינים
תודה מראש לכולם על ההצעות והעזרה
מישהו יודע אייזה כלים עושים מפלדה D2 , ככה שאולי אני אגלה שיש לי בארגז ואז ננסה להפוך לסכין. רעיונות לגבי איזה כלים או היכן ניתן למצוא שאריות של פלדה כזו. או אפילו כלים של חברות מוכרות , חדשים שאפשר לקנות ונסב גם אותם , אני פשוט לא מעוניין לקנות מוט פלדה של 3 מטר או משהו בסגנון. אין לי מקום לדברים כאלה. אז נתחיל בקטן ונסב כלים.
פתוח לרעיונות מעניינים
תודה מראש לכולם על ההצעות והעזרה
נכון מאד - פלדה קשה ביותר - גם במצב רפוי. התנסיתי קצת בחישול D2 - איום ונורא. מרביץ שעה ובקושי זז משהו. אבל, מי שיודע מה הוא עושה (= נפח מקצוען, מנוסה) יכול להפיק להב מצויין, קשוח להפליא שמחזיק חוד נהדר. המינוס שקשה מאד להשחיז מחדש. לתוצאה מיטבית היא מצריכה טיפול תרמי כפול בטמפרטורות שונות ופרקי זמן שונים.TC_Blades כתב:יש עוד שיקול ששווה לקחת בחשבון - נכון שהיא קשה, אבל גומרת מלא רצועות השחזה, גלגי לטש, ופצירות (הרבה יותר מפלדות אחרות) - קשה לליטוש - ובסוף התהליך - פלדה חסרת אופי לחלוטין (לעניות דעתי). אני לא נהניתי לעבוד איתה (למעט סכיני ניתוק ואחרים למחרטה - כמו שנאמר קודם).
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
טוב, ירדה לי הרוח מהמפרשים, נחפש לקלקל כלים אחרים מעניין מאיזה פלדה מייצרים סכין של מסור עגול לעץ, יש לי איזה אחד ספייר, יש לי עוד איזה להב של חרמש שנועד לקצץ שיחים עבים, ולא מתאים לחרמש שלי, חשבתי אולי לשחק איתו הוא לא גדול וקרוב כבר לצורה של קוקרי אם חותכים נכון.
בעיקרון אני מחפש לקלקל כלים ולא להבים מוכנים , אז אני מחפש כלים מהפלדה שיהיה לי הכי קל לעבוד איתה עם כלים פשוטים ביתיים בשביל הניסיונות, אני לא מבין בפלדות שמתמשים לייצור כלי עבודה אבל מחפש איזה משהו שיתאים להתנסות, אני אקפוץ לקנות איזה שופין או שניים
בעיקרון אני מחפש לקלקל כלים ולא להבים מוכנים , אז אני מחפש כלים מהפלדה שיהיה לי הכי קל לעבוד איתה עם כלים פשוטים ביתיים בשביל הניסיונות, אני לא מבין בפלדות שמתמשים לייצור כלי עבודה אבל מחפש איזה משהו שיתאים להתנסות, אני אקפוץ לקנות איזה שופין או שניים
סגלוביץ חיים.
בהרצל 81 טל 6826298 ת'א
ציפורה ודני הבעלים וגם המוכרים בחנות
אנשים מצוינים עסק של פעם אני חושב משהו כמו 50 שנה .
מלבד פלדות גם אספקה טכנית איכותית.
אני קונה שם את הפצירות הכי טובות שאפשר ליצר.
אנשים טובים ממליץ בחום.
אפשר למסור דרישת שלום ממני
ולהגיד אפולו שלח אותי, זה יעזור.
בברכת
שבת שלום
אפולו
בהרצל 81 טל 6826298 ת'א
ציפורה ודני הבעלים וגם המוכרים בחנות
אנשים מצוינים עסק של פעם אני חושב משהו כמו 50 שנה .
מלבד פלדות גם אספקה טכנית איכותית.
אני קונה שם את הפצירות הכי טובות שאפשר ליצר.
אנשים טובים ממליץ בחום.
אפשר למסור דרישת שלום ממני
ולהגיד אפולו שלח אותי, זה יעזור.
בברכת
שבת שלום
אפולו
greetings comerade
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים