שלום לכולם
שלום, שמי לי לרמן, אני קורא באופן קבוע כאן בפורום יותר משנה, אני שמח לראות שהפורום
משתפר בחודשים האחרונים, אז החלטתי שהגיע תורי לתרום, אני אספן של סידרתיות, בעיקר spyderco, ואני גם מכין סכינים מפעם לפעם, אז הנה כמה תמונות.
spyderco collection
וכמה סכינים שהכנתי:
להב: פצירה.
ידית: קרן, וונגה ופליז.
להב: 01.
ידית: קרן.
ידית שהכנתי
להב: opinel No.7 carbon steel.
ידית: מהגוני.
משתפר בחודשים האחרונים, אז החלטתי שהגיע תורי לתרום, אני אספן של סידרתיות, בעיקר spyderco, ואני גם מכין סכינים מפעם לפעם, אז הנה כמה תמונות.
spyderco collection
וכמה סכינים שהכנתי:
ידית שהכנתי
הפליירים האלה נועדו במקור לעבודה עם צנרת נחושת. היצרנים העיקרים הם KNIPEX ו USAG
הפלייר גדול, חסון ומתאים לעבודה עם כפפות בתנאים קשים של בתי יציקה או מפעלי חישול.
הציר מאד חלק ומדויק ככה שאפשר לפתוח ולסגור אותו כאשר כל כף היד מלפפת את הידיות באופן חופשי ולא צריך להעזר באצבע לפתיחה. מי שלא מכיר את הטריק מקבל יבלת באצבע אחרי שעה
הואיל ולא היו הרבה קליינטים בארץ אז הפסיקו לייבא אותם וכל אחד צריך עכשיו ללכת ולייבא אותם בעצמו.
אחרי כמה עשרות אלפי מחזורים של פתיחה וסגירה, גם הפליירים שאלה נשברים וצריך חדשים
דוד
הפלייר גדול, חסון ומתאים לעבודה עם כפפות בתנאים קשים של בתי יציקה או מפעלי חישול.
הציר מאד חלק ומדויק ככה שאפשר לפתוח ולסגור אותו כאשר כל כף היד מלפפת את הידיות באופן חופשי ולא צריך להעזר באצבע לפתיחה. מי שלא מכיר את הטריק מקבל יבלת באצבע אחרי שעה
הואיל ולא היו הרבה קליינטים בארץ אז הפסיקו לייבא אותם וכל אחד צריך עכשיו ללכת ולייבא אותם בעצמו.
אחרי כמה עשרות אלפי מחזורים של פתיחה וסגירה, גם הפליירים שאלה נשברים וצריך חדשים
דוד
במילון מונחי נפחות ומסגרות הוא נקרא "מלקחיים של צנרת גז" ואפשר למצוא כאלה די בקלות בשוק הפשפשים. יש לי כמה זוגות בגדלים שונים.dBu24 כתב:הפליירים האלה נועדו במקור לעבודה עם צנרת נחושת. היצרנים העיקרים הם KNIPEX ו USAG
דוד
עכשיו שמתי לב שבתמונה עם הפלייר יש ממול משמנת וינטג' של הוסקוורנה...
נערך לאחרונה על ידי סער ב 9:58 ,10 מאי 2008, ש', נערך פעם 1 בסך הכל.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
Re: שלום לכולם
לי היקר,lerman כתב:שלום, שמי לי לרמן, אני קורא באופן קבוע כאן בפורום יותר משנה, אני שמח לראות שהפורום
spyderco collection
וכמה סכינים שהכנתי:
ידית שהכנתי
היום עברתי והסתכלתי על עבודות שלך באתר ועל עבודות מוקדמות בפורום
תחילתה של אגדה....התחלת כאן וגאה לראות לאן הגעת, כל הכבוד!!
מקווה שתזכור איפה התחלת ותמשיך לתרום לפורום כמו שאתה יודע בנעימות וידע
בידידות
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים