שימון סכין
היי,יש לי סכין יחסית פשוטה מפלדת אל חלד...אני רוצה לשמן אותה ב WD 40...האם אני יוכל להשתמש בה אחר כך גם לאוכל?(אני מדי פעם חותך איתה ירקות ודברים בסגנון....)
-
- תושב קבע בפורום
Re: שימון סכין
למה לשמן? זה אל-חלד. אם אתה דואג לנגב את הסכין ממים אחרי כל שימוש אין סיבה שהיא תחליד.
אל תאכל איתה אחרי WD40 .
תשתמש בשמן אכיל (זית, קנולה...) או שפשוט אל תשמן ותדאג לנגב.
אל תאכל איתה אחרי WD40 .
תשתמש בשמן אכיל (זית, קנולה...) או שפשוט אל תשמן ותדאג לנגב.
היא כבר עם קצת חלודה...מה כדאי...קנולה או זית? ואם אני ישתמש ב WD 40 זה ירעיל את האוכל או משהו? אני משתמש בסכין הזאת לאוכל רק מדי פעם...
אם יש חלודה טיפה צמר פלדה יפתור את הבעיה,ובמקרה הכי גרוע נייר שיוף בגריט 400-600 יפתור את הבעיה,וכזה לא בשימוש אז שים מעט שמן זית שיכסה את הלהב וזהו פתרת את הבעיה.
בחיים תעשה חיים, כי בחיים לא תצא מהחיים בחיים!!!
WD 40 הוא חומצי ואינו טוב ללהבים_איתי_ כתב:היי,יש לי סכין יחסית פשוטה מפלדת אל חלד...אני רוצה לשמן אותה ב WD 40...האם אני יוכל להשתמש בה אחר כך גם לאוכל?(אני מדי פעם חותך איתה ירקות ודברים בסגנון....)
בנוסף לכל ההמלצות, אני ממליץ על שמן סיליקון, עצה שקיבלתי לפני שנים ממוטי לזר
ניתן לרכוש בחנות שלנו בספריי מתוצרת וולוולין
זה מצויין ומשמר בלי ללכלך
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
הכי נקי ופשוט תעשה על הסכין לחץ אוויר חזק תנקה אותה במים, תן טפה אחת או 2 של שמן זיית והסכין חדשה, תדאג שהברגים והתפסנים יושבים במקומם
מזותומרת לחץ אוויר?אחיטוב כתב:הכי נקי ופשוט תעשה על הסכין לחץ אוויר חזק תנקה אותה במים, תן טפה אחת או 2 של שמן זיית והסכין חדשה, תדאג שהברגים והתפסנים יושבים במקומם
קומפרסור
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד