סטילטו של איל למכירה
למכירה זוג סכיני סטילטו custom made, הלהבים עשויים מפלדת כלים משובחת,
הידיות עשויות כסף,היצרן - איציק פרילינג אמן וצורף.
איציק בעל ידי הזהב נודע כרסטורטור ומתקן פריטים עתיקים שהצליח פעמים רבות "להחיות"
פריטים הרוסים ופגומים,איציק היה גם אספן של נשק מזרחי וחבר טוב אך לצערי כבר איננו חבר בעמותה ושמעתי שחלק מהאוסף שלו נמכר לאחרונה.
הסכין היחידי שידוע לי שאיציק ייצר מלבד צמד זה הינה טאנטו מרהיבה עבור יו"ר העמותה לשעבר עודד שרמייסטר ז"ל.) המחיר הינו $700 לצמד.
המחיר הינו סופי ואין אפשרות לקניית פריט אחד.
(ערך הפריטים האספני גבוה יותר כזוג), מצב מצויין חוד מושלם ללא פגע.
הזדמנות מצוינת לרכוש צמד סכינים ייחודי שאין לו העתקים ושלא ייוצרו יותר בעתיד העשויים בעבודת יד ע"י אמן ישראלי.
התמונות יצאו מטושטשות אך מראות את צורת הסכינים בצורה כללית,לפרטים נוספים נא להתקשר או לשלוח הודעה.
ליצירת קשר פנו לאיל דורון edoron@mof.gov.il
עומר.
הידיות עשויות כסף,היצרן - איציק פרילינג אמן וצורף.
איציק בעל ידי הזהב נודע כרסטורטור ומתקן פריטים עתיקים שהצליח פעמים רבות "להחיות"
פריטים הרוסים ופגומים,איציק היה גם אספן של נשק מזרחי וחבר טוב אך לצערי כבר איננו חבר בעמותה ושמעתי שחלק מהאוסף שלו נמכר לאחרונה.
הסכין היחידי שידוע לי שאיציק ייצר מלבד צמד זה הינה טאנטו מרהיבה עבור יו"ר העמותה לשעבר עודד שרמייסטר ז"ל.) המחיר הינו $700 לצמד.
המחיר הינו סופי ואין אפשרות לקניית פריט אחד.
(ערך הפריטים האספני גבוה יותר כזוג), מצב מצויין חוד מושלם ללא פגע.
הזדמנות מצוינת לרכוש צמד סכינים ייחודי שאין לו העתקים ושלא ייוצרו יותר בעתיד העשויים בעבודת יד ע"י אמן ישראלי.
התמונות יצאו מטושטשות אך מראות את צורת הסכינים בצורה כללית,לפרטים נוספים נא להתקשר או לשלוח הודעה.
ליצירת קשר פנו לאיל דורון edoron@mof.gov.il
עומר.
וואו מדהימים פשוט
למה ??? למה אני סטודנט עני דווקא עכשיו ??
אשמח אם תביא תא הצמד למפגש בשבוע הבא
הי אייל,
אני אשמח אם תוכל להביא לי לראות את שני הסטילטו למפגש העמותה בשבוע הבא. הם מעניינים אותי מאוד.
תודה רבה,
רם סידי (קרמיט).
אני אשמח אם תוכל להביא לי לראות את שני הסטילטו למפגש העמותה בשבוע הבא. הם מעניינים אותי מאוד.
תודה רבה,
רם סידי (קרמיט).
סטילטוס
או קי רם,הן יגיעו איתי למפגש.
באם אספנים אחרים יהיו מעונינים
לראות את הצמד שייפנו אלי
(כמובן שהסטילטוס לא יהיו לראווה על השולחן)
להתראות
באם אספנים אחרים יהיו מעונינים
לראות את הצמד שייפנו אלי
(כמובן שהסטילטוס לא יהיו לראווה על השולחן)
להתראות
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים