בזאר חדש
תירגע, ברווז. מלחמה זה לא צייד חזירי בר
בכל מקרה, עברו הימים שמתנפלים על האוייב עם סכינים שלופות. .
סכינים משמשים היום לחיתוך ירקות, פתיחת קרטונים של מנות קרב, מריחת ריבה על החלבה בסנדוויץ' ועוד כל מיני פעילויות בנאליות דומות.
בסדר, אפשר לחתוך סרט פעולה של מקלע בראונינג שהסתבך.. מה? אין כבר דבר כזה? אופס סליחה
חיילים נלחמים ברובים
דוד.
סכינים משמשים היום לחיתוך ירקות, פתיחת קרטונים של מנות קרב, מריחת ריבה על החלבה בסנדוויץ' ועוד כל מיני פעילויות בנאליות דומות.
בסדר, אפשר לחתוך סרט פעולה של מקלע בראונינג שהסתבך.. מה? אין כבר דבר כזה? אופס סליחה
חיילים נלחמים ברובים
דוד.
אבל סכין זה כל כך יותר "up close and personal"...
אני מקווה שעם קצת מזל המטוסים שלנו יחסלו במכה אחת גם את נסראללה וגם את כל מלאי הטילים שלו.
זה לא קל לשבת בבית כשכל שעתיים-שלוש מופעלת אזעקה (שיושבת להזכירכם 10-20 מטר בקו אווירי מהחלונות שלנו) ושומעים נפילות של טילים על העיר שאני חי בה ובה רוב חברי ומכרי.והבומים של כוחותינו גם הם נישמעים היטב בלילות השקטים - מכוניות כבר בקושי עוברות והדי הפיצוצים נשמעים היטב ביחד עם רישרוש העלים.
זה פשוט קשה. קשה מאד.
חוץ מזה שלנסראללללללללה אני מתכנן משהוא יותר זדוני וכואב מאשר סכין...
אני מקווה שעם קצת מזל המטוסים שלנו יחסלו במכה אחת גם את נסראללה וגם את כל מלאי הטילים שלו.
זה לא קל לשבת בבית כשכל שעתיים-שלוש מופעלת אזעקה (שיושבת להזכירכם 10-20 מטר בקו אווירי מהחלונות שלנו) ושומעים נפילות של טילים על העיר שאני חי בה ובה רוב חברי ומכרי.והבומים של כוחותינו גם הם נישמעים היטב בלילות השקטים - מכוניות כבר בקושי עוברות והדי הפיצוצים נשמעים היטב ביחד עם רישרוש העלים.
זה פשוט קשה. קשה מאד.
חוץ מזה שלנסראללללללללה אני מתכנן משהוא יותר זדוני וכואב מאשר סכין...
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
בראונינג יש סרט איןdBu24 כתב:תירגע, ברווז. מלחמה זה לא צייד חזירי בר
חיילים נלחמים ברובים
דוד.
תודה רבה חברים, נהניתי מאד. אפילו התחדשתי במספר פריטים- כולל סכין שאני רוצה להשיג מאז שהתחלתי להתמקצע בתחביב...
תודה רבה רבה לקרמיט, ואגב-תודה גם לעומר, שאתמול היה בעירי המופגזת היטב חיפה וביקר את הפצועים ברמב"ם. אני מוריד בפניך את הכובע ידידי.
ניפגש בשמחות!
תודה רבה רבה לקרמיט, ואגב-תודה גם לעומר, שאתמול היה בעירי המופגזת היטב חיפה וביקר את הפצועים ברמב"ם. אני מוריד בפניך את הכובע ידידי.
ניפגש בשמחות!
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
תתחדש
תתחדש:)...אני קניתי פגיון צי בולגרי...למישהו יש איזשהו מידע בנושא?..אני לא מצאתי עליו הרבה ...ושאלה קצת יותר ספציפית..מישהו יודע אם אורך השרשרת משנה משו?...
.
לצערי בגלל המצב הצלחתי להגיע רק ב2 וחצי שכולם התקפלו
אבל רכשתי oso blanco
אבל רכשתי oso blanco
פגיון צי בולגרי
לצור
מקווה שלא מקלקל לך את החגיגה
יישנם בשוק העתקים של פגיונות צי בולגריים
נמכרים בשוק בצ'כוסלובקיה ובבולגריה
ההבדל בינם לבין המקור הינו איכות העבודה.
בהעתק איכות הפיטינגים וההטבעה/חריטה נמוכה
שלח לי close up של העוגן ושאר ההטבעות
לברור סופי.
מקווה שלא מקלקל לך את החגיגה
יישנם בשוק העתקים של פגיונות צי בולגריים
נמכרים בשוק בצ'כוסלובקיה ובבולגריה
ההבדל בינם לבין המקור הינו איכות העבודה.
בהעתק איכות הפיטינגים וההטבעה/חריטה נמוכה
שלח לי close up של העוגן ושאר ההטבעות
לברור סופי.
אין עוגן
אין שום עוגן....יש מצב 1 אריה ומצד שני מין מבנה...ולפי מה שהשוואתי באינטרנט הם שווים...אני לא מאמין שזה זיוף אבל אי אפשר לדעת..אולי תוכל לשלוח לי תמונה של זיוף ואמיתי?..כי אני לא יודע להעלות תמונות לאתר..
שלח צילום למייל
edoron@mof.gov.il
בוודאי שאיו לי צילומים של זיופים
אבל אספן שאני מכיר נפל בפח
והפגיון שלו (עם עוגן) מסתובב בשוק,,
edoron@mof.gov.il
בוודאי שאיו לי צילומים של זיופים
אבל אספן שאני מכיר נפל בפח
והפגיון שלו (עם עוגן) מסתובב בשוק,,
נשלח מייל
שלחתי לך מייל עם תמונות..
הבזאר -28.07.2006
ברצוני להביע את תודתי למארגני האירוע ובמיוחד למשפחת יעקבי , על תרומתה לקיום המפגש
אני בהמתנה למפגשים עתידיים.
יישר כוח.
אני בהמתנה למפגשים עתידיים.
יישר כוח.
"פטריוטיזם הוא סוג של דת - הביצה ממנה נולדות
המלחמות". גי דה מופאסאן
המלחמות". גי דה מופאסאן
Re: אין עוגן
ככה מוסיפים תמונות לאתר:צורs כתב:אין שום עוגן....יש מצב 1 אריה ומצד שני מין מבנה...ולפי מה שהשוואתי באינטרנט הם שווים...אני לא מאמין שזה זיוף אבל אי אפשר לדעת..אולי תוכל לשלוח לי תמונה של זיוף ואמיתי?..כי אני לא יודע להעלות תמונות לאתר..
http://www.sakin.co.il/modules.php?name ... opic&t=104
ככה מעלים תמונות לאוספים:
http://www.sakin.co.il/modules.php?name ... opic&t=102
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים