סקר/שאלה
מישהו פה מסתובב עם ננעלת? לא להב קבוע/קפיצי/חצי קפיצי/ וכאלה אלה אולר מתקפל ננעל דליקה באק 110 בסגנון
תמיד.
אני נושא רק אולרים ננעלים.
שאלה מעניינת ,פעם רוב האולרים לא ננעלו ולכן אולר של גרבר שקניתי ב96' היה מבחינתי חידוש בהיותו ננעל.מאז מרבית האולרים הנמכרים בארץ ננעלים.
לאור המקרים (בעיקר בצפון?) בהם מחרימים נציגי החוק אולרים ונפתחים תיקים עקב עמידת האולר ננעל בהגדרה "סכין" .קניתי אולר שאינו ננעל - סבבה,אבל אבי כבר הספיק להחתך כתוצאה מסגירתו הפתאומית במהלך חיתוך.
"הקונספט של להשאיר את האצבעות מחוברות אל כף היד מחייבת בכל מקרה: נעילה איכותית "(יובל נחמקין)
שאלה מעניינת ,פעם רוב האולרים לא ננעלו ולכן אולר של גרבר שקניתי ב96' היה מבחינתי חידוש בהיותו ננעל.מאז מרבית האולרים הנמכרים בארץ ננעלים.
לאור המקרים (בעיקר בצפון?) בהם מחרימים נציגי החוק אולרים ונפתחים תיקים עקב עמידת האולר ננעל בהגדרה "סכין" .קניתי אולר שאינו ננעל - סבבה,אבל אבי כבר הספיק להחתך כתוצאה מסגירתו הפתאומית במהלך חיתוך.
"הקונספט של להשאיר את האצבעות מחוברות אל כף היד מחייבת בכל מקרה: נעילה איכותית "(יובל נחמקין)
-
- נושא - כלים
מולטיטול
מה השאלה? סוויסטול של ויקטורינוקס. להב ננעל וחוקי למהדרין!
יש לי גם microtech הרבה יותר מפחיד, אבל די מעט "עילות מוצדקות" להוציא אותו מהבית.
יש לי גם microtech הרבה יותר מפחיד, אבל די מעט "עילות מוצדקות" להוציא אותו מהבית.
Re: מולטיטול
אוקסימורון...drorhermesh כתב:מה השאלה? סוויסטול של ויקטורינוקס. להב ננעל וחוקי למהדרין!
מעצם היותו ננעל הוא לא חוקי.
איך שוטר יביט עליו זה עניין אחר.
אישית, רק ננעלות (בנוסף ללדרמן)- הצמודה שלי בשנה האחרונה היא בנצ'מייד גריפטיליאן , נעילת "AXIS" מאד נוחה לשימוש ביד אחת.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
Re: מולטיטול
אני מניח שזה socom או LCC?drorhermesh כתב: יש לי גם microtech הרבה יותר מפחיד,...
כמו גדי אני גם התנסתי באולר שלא ננעל ליתר דיוק הSpyderco UK Penknife
אבל זה היה רק בגלל שעבדתי בחנות מתנות אז ההיתי צריך משהו עדין ולא מסיבי
נחתכתי לא מעט פעמים ועכשיו זה רק ננעלות כרגע זה הspyderco atlantic salt
ושלא בעבודה אני משתמש ב spyderco salt1
האלה שלך היא בקשר לחוקיות או לבטיחות של האולר???
אבל זה היה רק בגלל שעבדתי בחנות מתנות אז ההיתי צריך משהו עדין ולא מסיבי
נחתכתי לא מעט פעמים ועכשיו זה רק ננעלות כרגע זה הspyderco atlantic salt
ושלא בעבודה אני משתמש ב spyderco salt1
האלה שלך היא בקשר לחוקיות או לבטיחות של האולר???
ביומיום אני תמיד עם נינעל
מלפני כחודש מסתובב עם Spyderco Byrd Cara Cara
http://cgi.ebay.com/Spyderco-Byrd-Cara- ... 2557ebe8b7
לשמחתי הרבה אינני צריך לדאוג מעצם נשיאת האולר בכיסי.
http://cgi.ebay.com/Spyderco-Byrd-Cara- ... 2557ebe8b7
לשמחתי הרבה אינני צריך לדאוג מעצם נשיאת האולר בכיסי.
במשך 10 שנים או יותר הסתובבתי עם ננעלים בכיסיי:בנצ'מייד,ספידרקו,באק,מיקרוטק,סוג,כריס ריב ועוד רבים-לדעתי לפחות 20 סכינים שונים היו בסבב!
אף שאני מעדיף אותם ללא היסוס הרי היום-בסביבה עירונית -בד"כ אין סכין ננעל בכיסי (יש במכונית או בתיק).בחיק הטבע או במילואים אפשר להשתחרר קצת יותר.
ולשאלת סקטור-המיקרוטק של דרור הוא סוקום עלית מהשנים הגדולות של החברה!
קשה להצדיק להב מתקבע חצי משונן באורך 10.5 ס"מ בצפון ת"א!
אף שאני מעדיף אותם ללא היסוס הרי היום-בסביבה עירונית -בד"כ אין סכין ננעל בכיסי (יש במכונית או בתיק).בחיק הטבע או במילואים אפשר להשתחרר קצת יותר.
ולשאלת סקטור-המיקרוטק של דרור הוא סוקום עלית מהשנים הגדולות של החברה!
קשה להצדיק להב מתקבע חצי משונן באורך 10.5 ס"מ בצפון ת"א!
גם אם תנצח במירוץ העכברים תישאר עכבר
-
- נושא - כלים
מיקרוטק
אבל בשטח הוא מצדיק את עצמו בקלות רבה.
תודה דובון!
תודה דובון!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים