אני חייב לשאול את השאלה אז כל האספנים נא להיכנס
מדי פעם בפעם אני רואה כי אנשים מוכרים את כל האוסף.
או אספנים שפשוט מוכרים כמות גדולה מהאוסף.
השאלה שלי היא כזאת
איך מגיעים למצב שבו מוכרים את האוסף או חלק ממנו??
זה משהוא שאני לא מבין .
תם
או אספנים שפשוט מוכרים כמות גדולה מהאוסף.
השאלה שלי היא כזאת
איך מגיעים למצב שבו מוכרים את האוסף או חלק ממנו??
זה משהוא שאני לא מבין .
תם
לדעתי שאלה לא טובה
השאלה היא אישית מדי ולדעתי לא כל כך מתאימה.(ואיני אומר זאת מתוך הטפה או כוונה לפגוע חלילה )
מהיכרות עם מספר חברים שמכרו, בד"כ מדובר על צורך בכסף,ולכן בד"כ לא נעים לפרט לנמק ולהסביר.(כאשר מדובר במכירת אוסף ממש),
ולכן גם לא אצפה שהם יתייחסו לשאלה.
לעיתים נדירות יותר - מדובר על החלפת פריטים /שינוי מגמה.
שונה המצב כאשר משהוא מוכר מס' פריטים מהאוסף -כי ואז זה נובע מכפילות/רצון לשנוי, כוונה לרכוש משהוא אחר , וכו'.
מהיכרות עם מספר חברים שמכרו, בד"כ מדובר על צורך בכסף,ולכן בד"כ לא נעים לפרט לנמק ולהסביר.(כאשר מדובר במכירת אוסף ממש),
ולכן גם לא אצפה שהם יתייחסו לשאלה.
לעיתים נדירות יותר - מדובר על החלפת פריטים /שינוי מגמה.
שונה המצב כאשר משהוא מוכר מס' פריטים מהאוסף -כי ואז זה נובע מכפילות/רצון לשנוי, כוונה לרכוש משהוא אחר , וכו'.
לי למשל אין בעיה להגיד דוגרי מה הסיבה שמכרתי את רוב האוסף שלי - בעיקר צורך עז בכסף מזומן עקב פיטורים, וכן, החלטתי למקד את האופף לתחום מסויים. אני לא מתבייש להגיד את הדברים כמו שהם, אין אצלי "לא נעים לי" וכל מיני כאלה, אך כנראה, לא כולם כמוני, וזה לגיטימי. נסלח להם...
Crocodile Dandy said: That's a knife!
כן בהצלחה
ולגבי התשובה של מוטי
אז ככה יש דברים רבים שאני אישית הייתי עושה אבל למכור אוסף והרי כאן זה לא סתם אוסף
במקרים רבים נמכרים פריטים ייחודיים.
אני אישית לא חושב שהייתי מסוגל למכור גם עקב מצב כלכלי.
אולי זה כיוון שאני צעיר ועדיין אין לי משפחה אבל זו דעתי.
הרי האספנים כאן סכינים זה אצלם בדם
לא כך?
ולגבי התשובה של מוטי
אז ככה יש דברים רבים שאני אישית הייתי עושה אבל למכור אוסף והרי כאן זה לא סתם אוסף
במקרים רבים נמכרים פריטים ייחודיים.
אני אישית לא חושב שהייתי מסוגל למכור גם עקב מצב כלכלי.
אולי זה כיוון שאני צעיר ועדיין אין לי משפחה אבל זו דעתי.
הרי האספנים כאן סכינים זה אצלם בדם
לא כך?
לדעתי, מכירת אוסף היא עניין כאוב, אבל זה רגע שלעיתים חייבים
לעשות.
אספנות איננה רק דרך חיים של אדם פרטי, מסביבו ישנה משפחה שגם חיה את זה.
כאשר מגיע העת וישנו שינוי (מצב כלכלי הורע, גרושין, פטירה לא עלינו ועוד...) - חייבים למכור את האוסף.
חלק מעיסוקי זה מכירת אוספים כאלו ואני רואה את הכאב והזכרונות והמשקעים הרבים שיש מסביב לזה.
אספנות איננה רק דרך חיים של אדם פרטי, מסביבו ישנה משפחה שגם חיה את זה.
כאשר מגיע העת וישנו שינוי (מצב כלכלי הורע, גרושין, פטירה לא עלינו ועוד...) - חייבים למכור את האוסף.
חלק מעיסוקי זה מכירת אוספים כאלו ואני רואה את הכאב והזכרונות והמשקעים הרבים שיש מסביב לזה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים