החרבות של ACT
אני מעוניין לבנות (לקנות?) חרב כזאת כמו שהיה בבאזר, יש תוכניות ברשת לבניה?
Re: החרבות של ACT
לא. זה טריידמרק וסוד מקצועי. אתה יכול לנסות לבנות משהו באותו עקרון, בניסוי וטעיה.gidi34 כתב:אני מעוניין לבנות (לקנות?) חרב כזאת כמו שהיה בבאזר, יש תוכניות ברשת לבניה?
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
אלו חרבות שמיועדות לספארינג - לחימה במגע מלא, עוצמה + מהירות + כוונה, תוך שימוש מינימלי בציוד מגן. הלהב מרופד באופן שלא יחתוך או ישבור עצם, אבל מכאיב כהוגן בקרב אמיתי, לפעמים נשארים סימנים צבעוניים .
החרבות שלנו - במיוחד האירופית הארוכה, נשק הדגל, מדמות באופן מציאותי נשק היסטורי מבחינת צורה, אורך, משקל ואיזון. הפיתוח והייצור - כחול לבן.
החרבות שלנו - במיוחד האירופית הארוכה, נשק הדגל, מדמות באופן מציאותי נשק היסטורי מבחינת צורה, אורך, משקל ואיזון. הפיתוח והייצור - כחול לבן.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
Re: מצאתי..
מה לא ברור? כרגע זה בחזקת סוד מקצועי. מוכרים רק במעגל הפנימי למאמנים ותלמידים מתקדמים. עם זאת אנחנו לא נאיביים. סביר שמתישהו מישהו "מבחוץ" עם כוונות הפקת רווח ישיג חרב משלנו ויפרק אותה, או ישלח אותה לסין לפירוק. אנחנו רק מנסים לדחות את הקץ.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
אני לא בא בטענות שלא תבינו חס וחלילה לא נכון, אבל חשבתי על רישום כפטנט , כי בכל מקרה זאת דרך להתחיל להגביל אנשים אחרים מלגנוב, אני חושב שזה יותר מרתיע כאשר יודעים שיש רישום כפטנט לפחות בקטע של ייצור מסיבי . סתם בשביל הידע , למה פטנט יהיה הדרך הכי מהירה לגניבת רעיון , זה לא אמור לעזור למנוע גניבת רעיונות למרות הסחבת המשפטית שיכולה להיות כרוכה בזה במקרה שנאלצים לתבוע מישהו או חברה.
עניין הפטנט נבדק - הפחד הגדול שלנו הוא מצד ארה"ב שם יש פופולריות גדולה והולכת לנושא הספארינג (בכל עולם ה-א"ל) והמוח ה"כלכלי" עובד שעות נוספות. סיפור יקר מאד.
גם רישום פטנט לא ממש מגן מהעתקה, ובכל מקרה יש זכויות יוצרים שאינן חייבות ברישום על מנת לתת הגנה משפטית.
גם רישום פטנט לא ממש מגן מהעתקה, ובכל מקרה יש זכויות יוצרים שאינן חייבות ברישום על מנת לתת הגנה משפטית.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
אמור זה טוב...tutisdog כתב: , זה לא אמור לעזור למנוע גניבת רעיונות
בדרך אתה מראה את הפטנט שלך לנניח 5 אנשים:
עו"ד הפטנטים, משקיעים, ובכלל מי שעזר לך לבנות את ה"גיזמו".
אחד מאותם 5 (לפחות 5!)עלול להיות ממזר בעל כוונות רווח ולגנוב לך את הפטנט לפני שתספיק להגיד "ג'ק"-ואין שום צ'ק.
זכותו המלאה של סער להגן על המוצר כמו שהוא מגן עליו-כמה שפחות אנשים יודעים, ככה יש סיכוי שהמוצר יישאר סודי.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים