עורות לנרתיקים ?
עשיתי חיפוש בת"א, אחרי משיהו שמוכר עורות, היה פעם שכטר אחד ליד תחנה מרכזית הישנה מול חברת חשמל. הוא כנראה עבר לעולם שכולו טוב והחנות כבר איננה שם.
משם נסעתי לחיפה והגעתי לאחד ליד רחוב העצמאות , רחוב קיזרמן אני חושב, שגם הוא לא מתעסק יותר עם עורות (נראה לי ששמח שמישהו נכנס לדבר איתו למה תפס אותי ככה טוב )
עכשיו אולי למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג עורות באיזור הצפון ואם לא אז במרכז, הייתי פעם קונה אצל שכטר היום אני מפרק לאשתי תיקים אבל כבר כיסחתי לה את כל תיקי העור .
התייאשתי כבר מהנסיעות ולטלפונים חצי לא עונים בכלל אז אולי מידע וודאי יעזור , אם לא כנראה נמשיך בנסיעות ברחבי הארץ טוב על אופנוע זה נחמד אבל אופנוע ישן קצת פחות
תודה לכל היודעים דבר
סול
משם נסעתי לחיפה והגעתי לאחד ליד רחוב העצמאות , רחוב קיזרמן אני חושב, שגם הוא לא מתעסק יותר עם עורות (נראה לי ששמח שמישהו נכנס לדבר איתו למה תפס אותי ככה טוב )
עכשיו אולי למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג עורות באיזור הצפון ואם לא אז במרכז, הייתי פעם קונה אצל שכטר היום אני מפרק לאשתי תיקים אבל כבר כיסחתי לה את כל תיקי העור .
התייאשתי כבר מהנסיעות ולטלפונים חצי לא עונים בכלל אז אולי מידע וודאי יעזור , אם לא כנראה נמשיך בנסיעות ברחבי הארץ טוב על אופנוע זה נחמד אבל אופנוע ישן קצת פחות
תודה לכל היודעים דבר
סול
עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב.
התחנה המרכזית הישנה אזור 'אזור', זה.
מומלץ בשעות הבוקר לכוווולם,
בשעות הערב לבעלי לב חזק במיוחד.
בקשר לעורות
ברחוב הגרא פינת בני ברק חנות נעלים BEUNIQUE
הם מייבאים עורות מטורקיה .
הבעיה עם היבואנים זה שהם אוהבים למכור פרה שלמה שזה הרבה מאוד עור
ועולה לא מעט כסף.
חנות נוספת באזור נמצאת ברחוב סלומון (איפה שהיו הרציפים פעם )
שלוש חנויות מהחניון של PROMARKET
חנות לממכר ציוד לסנדלרים.
בנוסף לציוד לעיבוד עור תימצא גם חתיכות עור .
חנות של פעם עובדים מן שעות מוזרות כאלו 7-1 או משהו כזה.
בהצלחה
אפולו
מומלץ בשעות הבוקר לכוווולם,
בשעות הערב לבעלי לב חזק במיוחד.
בקשר לעורות
ברחוב הגרא פינת בני ברק חנות נעלים BEUNIQUE
הם מייבאים עורות מטורקיה .
הבעיה עם היבואנים זה שהם אוהבים למכור פרה שלמה שזה הרבה מאוד עור
ועולה לא מעט כסף.
חנות נוספת באזור נמצאת ברחוב סלומון (איפה שהיו הרציפים פעם )
שלוש חנויות מהחניון של PROMARKET
חנות לממכר ציוד לסנדלרים.
בנוסף לציוד לעיבוד עור תימצא גם חתיכות עור .
חנות של פעם עובדים מן שעות מוזרות כאלו 7-1 או משהו כזה.
בהצלחה
אפולו
greetings comerade
תודה לעונים
סתם בשביל ההומור "אזור" לא מפחידה אותי , יש לי שם חבר, אבל שווה בדיקה גם ככה נהיה באיזור המרכז בשביל המפגש של העמותה וסדנת ההשחזה.
לא מפריע לי לקנות "פרה שלמה" למרות שאני לרוב נגד שימוש בעורות ולכן לרוב חוץ מנעליים וחוץ מנרתיק לסכין אני לא נוהג להתעסק עם עורות במיוחד לא דברים אקזוטיים שלרוב הם גם לא חוקיים בגלל כל מיני חיות בסכנת הכחדה וכד' ודרך אגב אם מישהו מוכן להיפגש ורוצה לרכוש ביחד גם זה אני מוכן בכיף רק שייצור איתי קשר תמיד נחמד להוזיל את העלויות .
אני לא מושלם בקטע הזה ומנסה להשתמש במינימום האפשרי על מנת להרגיש אשם פחות למרות שזה מוצר לוואי לתעשיית בשר הבקר אבל אני מרגיש אשם לא פחות כי אני צמחוני ב-80% מימות השנהב-20% הנותרים קצת בורח לי קשה בשלוש שנים לשנות הרגלים של 30 שנים
סתם בשביל ההומור "אזור" לא מפחידה אותי , יש לי שם חבר, אבל שווה בדיקה גם ככה נהיה באיזור המרכז בשביל המפגש של העמותה וסדנת ההשחזה.
לא מפריע לי לקנות "פרה שלמה" למרות שאני לרוב נגד שימוש בעורות ולכן לרוב חוץ מנעליים וחוץ מנרתיק לסכין אני לא נוהג להתעסק עם עורות במיוחד לא דברים אקזוטיים שלרוב הם גם לא חוקיים בגלל כל מיני חיות בסכנת הכחדה וכד' ודרך אגב אם מישהו מוכן להיפגש ורוצה לרכוש ביחד גם זה אני מוכן בכיף רק שייצור איתי קשר תמיד נחמד להוזיל את העלויות .
אני לא מושלם בקטע הזה ומנסה להשתמש במינימום האפשרי על מנת להרגיש אשם פחות למרות שזה מוצר לוואי לתעשיית בשר הבקר אבל אני מרגיש אשם לא פחות כי אני צמחוני ב-80% מימות השנהב-20% הנותרים קצת בורח לי קשה בשלוש שנים לשנות הרגלים של 30 שנים
אני יודע שיש ספקי עורות וחומרים אקזוטיים מורשים בעולם אבל הקטע של האקזוטי זה כבר יותר בגלל הקטע שאני לא תומך בהרג חיות למוצרי עורות או מוצרים אחרים כלשהם, בשר אני נמנע מלומר כי למרות שבגדול אני מנסה להפסיק בכלל אבל עדיין יש בי קצת בריחות וכל אחד ואהבתו למזון. אבל בנוגע לשאר אני לא תומך בכלל ומעדיף להשתמש בעור פרה שהוא גם כך כבר מוצר לוואי של תעשיית בשר. ועד שלא תופסק התעשייה הזאת לגמרי אז זה יהיה העדיפות היחידה שארשה לעצמי. כמובן אם יש תיק ישן , ז'קט או משהו בסגנון שאפשר למחזר אני בכלל קופץ יותר על המציאה.
בנוגע לעורות כמו שציינתי אם מישהו מעוניין בעור פרה בקנייה משותפת שייצור איתי קשר דרך האימייל ונמשיך כבר משם. לי בכל מקרה יש כוונה במשך החודש הקרוב לבדוק את המקומות שהוזכרו כאן בשרשור וחודש הבא אחרי שייתפנה קצת מזומן ניגש לקנות.
בנוגע לעורות כמו שציינתי אם מישהו מעוניין בעור פרה בקנייה משותפת שייצור איתי קשר דרך האימייל ונמשיך כבר משם. לי בכל מקרה יש כוונה במשך החודש הקרוב לבדוק את המקומות שהוזכרו כאן בשרשור וחודש הבא אחרי שייתפנה קצת מזומן ניגש לקנות.
את רב הקניות שלי אני עושה אצל בריזה בפינלנד או רגנר בארה"ב
תתפלאו לגלות שהמחירים שלהם כולל משלוח הם מאד ידידותיים ובאמת יש להם הכל.
לא שבשביל זה צריך לוותר על נסיעה לתל אביב, אבל מידי פעם אפשר להתפנק ולקבל משהו טוב ובמחיר הוגן למדי
לא צריך תמיד לקנות הכל: תמיד יש את הרימת הגרוטאות של מסגריות ומפעלים ובדלי עצים מעניינים מנגריות. זה כמובן לא סידור טוב למי שמתפרנס מזה.
לאלה שעושים סכינים בשביל ה FUN, אז זה מספיק וחצי
.
להלן הקישורים
www.brisa.fi
www.ragweedforge.com
דוד
תתפלאו לגלות שהמחירים שלהם כולל משלוח הם מאד ידידותיים ובאמת יש להם הכל.
לא שבשביל זה צריך לוותר על נסיעה לתל אביב, אבל מידי פעם אפשר להתפנק ולקבל משהו טוב ובמחיר הוגן למדי
לא צריך תמיד לקנות הכל: תמיד יש את הרימת הגרוטאות של מסגריות ומפעלים ובדלי עצים מעניינים מנגריות. זה כמובן לא סידור טוב למי שמתפרנס מזה.
לאלה שעושים סכינים בשביל ה FUN, אז זה מספיק וחצי
.
להלן הקישורים
www.brisa.fi
www.ragweedforge.com
דוד
גם אני רוצה לקנות מי brisa ! אם אפשר תפרט בבקשה איך עושים הזמנה דרך איזה חברה עדיף לשלוח וכמה זה עולה.
נערך לאחרונה על ידי david448 ב 17:50 ,10 מאי 2008, ש', נערך פעם 1 בסך הכל.
א': הזמנתי אצלם הכל: להבים, בולסטרים, נרתיקים ועור גולמי, קרניים, פייבר,אנטלר,ומה לא.
ב': אם נרשמים כקליינטים אז אפשר לראות את המחירים ללא המע"ם של פינלנד, אז הכל נראה אחרת לגמרי (מה'כפת לי מהמע"ם שלהם , בעצם? )
ג': לדעתי יש לו מלאי נאה, אולי לא כל דבר בעולם, אבל לא מעט
ד': אפשר להזמין עם כרטיס אשראי רגיל לגמרי וזה בטוח ב100%. הם מוכרים מספיק באירופה והעולם ככה שלא יכולים להרשות לעצמם לפשל.
ה': המכס לא פותח חבילות עם ערך של פחות מ50 יורו ובריזה מצידם לא כותבים בתכולה "סכינים" אלה "כלי יד" (HAND TOOLS), וככה הבאתי גם להבי לאוקו של 180 ממ בלי שום בעיה.
ו':הוצאות אריזה ומשלוח מחושבות לפי המשקל , ככה שזה יכול לטפס קצת גבוה לפעמים.
ז': אצל רגנר המשלוח פחות יקר אבל המחירים שלו טיפה יותר גבוהים והמלאי יותר צנוע. הוא איש נחמד בכל מקרה.
ח': באשר להליך ההזמנה פרופר, באתרים יש להם את כל הפרוצדורה מאד מסודרת עם הנחיות ברורות מאד (עגלת קניות, רישומים למיניהם, אישור ההזמנה לדוא"ל וכ"ו)
---------------
נכון, TC ( פססט... אני מכיר את RUBEN BLADES, אולי אתם קרובי משפחה?
זה לא סופר אמפוריום עבור אמני העל שמתפרנסים מזה ויוצרים עבור חצרות מלוכה וחוג הסילון ולא מתפשרים על פחות מהפאנסי והיקר ביותר, א-לה-אנדרה אנדרסון ופול מאפי
אבל לאמנים זוטרים וקשי יום, שמחפשים להוציא קצת קיטור באיזה בקר שבת מנומנמת, תאמין לי שזה בהחלט בסדר פלוס.
צריך לעשות את ההשואה לאותם תפוחים והחברה'לך היקרים האלה נותנים שירות ראוי בהחלט.
בהצלחה
דוד
ב': אם נרשמים כקליינטים אז אפשר לראות את המחירים ללא המע"ם של פינלנד, אז הכל נראה אחרת לגמרי (מה'כפת לי מהמע"ם שלהם , בעצם? )
ג': לדעתי יש לו מלאי נאה, אולי לא כל דבר בעולם, אבל לא מעט
ד': אפשר להזמין עם כרטיס אשראי רגיל לגמרי וזה בטוח ב100%. הם מוכרים מספיק באירופה והעולם ככה שלא יכולים להרשות לעצמם לפשל.
ה': המכס לא פותח חבילות עם ערך של פחות מ50 יורו ובריזה מצידם לא כותבים בתכולה "סכינים" אלה "כלי יד" (HAND TOOLS), וככה הבאתי גם להבי לאוקו של 180 ממ בלי שום בעיה.
ו':הוצאות אריזה ומשלוח מחושבות לפי המשקל , ככה שזה יכול לטפס קצת גבוה לפעמים.
ז': אצל רגנר המשלוח פחות יקר אבל המחירים שלו טיפה יותר גבוהים והמלאי יותר צנוע. הוא איש נחמד בכל מקרה.
ח': באשר להליך ההזמנה פרופר, באתרים יש להם את כל הפרוצדורה מאד מסודרת עם הנחיות ברורות מאד (עגלת קניות, רישומים למיניהם, אישור ההזמנה לדוא"ל וכ"ו)
---------------
נכון, TC ( פססט... אני מכיר את RUBEN BLADES, אולי אתם קרובי משפחה?
זה לא סופר אמפוריום עבור אמני העל שמתפרנסים מזה ויוצרים עבור חצרות מלוכה וחוג הסילון ולא מתפשרים על פחות מהפאנסי והיקר ביותר, א-לה-אנדרה אנדרסון ופול מאפי
אבל לאמנים זוטרים וקשי יום, שמחפשים להוציא קצת קיטור באיזה בקר שבת מנומנמת, תאמין לי שזה בהחלט בסדר פלוס.
צריך לעשות את ההשואה לאותם תפוחים והחברה'לך היקרים האלה נותנים שירות ראוי בהחלט.
בהצלחה
דוד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים