SOGTL-02
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
כרגע אין אותה בארץ אבל ניתן להזמין אותה דרך כמעט כל חנות ריקושט או מתנות לגבר שעובדת עם ר.ד.ע תמרי היבואן הרשמי של סוג ארץ.
כשאתה מזמין דרכם הם יתנו לך שתי אופציות. לחכות שיגיע במשלוח הבא או להזמין במשלוח מיוחד בתוספת תשלום של כ-150 שקל ולקבל אותה תוך כשבוע.
מוזמן ליצור איתי קשר על מנת שנאי יפנה אותך לחנות קרובה אלייך הבייתה.
כשאתה מזמין דרכם הם יתנו לך שתי אופציות. לחכות שיגיע במשלוח הבא או להזמין במשלוח מיוחד בתוספת תשלום של כ-150 שקל ולקבל אותה תוך כשבוע.
מוזמן ליצור איתי קשר על מנת שנאי יפנה אותך לחנות קרובה אלייך הבייתה.
תומר מור,
סוכן ר.ד.ע תמרי,
אספן גרזנים,
ידידותי לסביבה.
סוכן ר.ד.ע תמרי,
אספן גרזנים,
ידידותי לסביבה.
TS:
איך ניתן ליצור איתו קשר?
TOMMYBOY:
איך אפשר ליצור איתך קשר?
אפשר ליצור איתי קשר גם דרך האימל שלי :
vshu@walla.com
איך ניתן ליצור איתו קשר?
TOMMYBOY:
איך אפשר ליצור איתך קשר?
אפשר ליצור איתי קשר גם דרך האימל שלי :
vshu@walla.com
זה לא בארץ אבל כל מה שאתה צריך זה כרטיס אשראי בינלאומי. אני קונה מהם כל הזמן וממליץ בכל הזדמנות.
http://www.newgraham.com/detail.aspx?ID=44272
המחירים טובים ואין מתחרים לרמת השירות שלהם. באמת.
http://www.newgraham.com/detail.aspx?ID=44272
המחירים טובים ואין מתחרים לרמת השירות שלהם. באמת.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד