מחפש סכין זרוע
שלום,
איפה בארץ אני יכול להשיג סכין עם נרתיק לזרוע?
האם יש בארץ מקומות לקנות סכינים מעוצבים?
תודה מראש,
חוליאן
איפה בארץ אני יכול להשיג סכין עם נרתיק לזרוע?
האם יש בארץ מקומות לקנות סכינים מעוצבים?
תודה מראש,
חוליאן
אני יודע
זה לא כדי לצאת עם זה מהבית, אלא כדי לקנות מתנה.
ומה בקשר לשאלה השניה? יש בארץ מקום שאפשר לקנות סכינים מעוצבים?
ומה בקשר לשאלה השניה? יש בארץ מקום שאפשר לקנות סכינים מעוצבים?
מה דעתך על פגיונות זרוע סודנים? יש אחד או שניים למכירה באתר הזה:
www.oriental-arms.co.il אלה פגיונות ישנים - סוף מאה 19, תחילת מאה 20, מחושלים באופן ידני. לא יודע, אם זה מספיק "מעוצב" בשבילך... בכל אופן, כנס לאתר, תעשה חיפוש במילות מפתח arm dagger. או חפש שם בנשק האפריקאי.
www.oriental-arms.co.il אלה פגיונות ישנים - סוף מאה 19, תחילת מאה 20, מחושלים באופן ידני. לא יודע, אם זה מספיק "מעוצב" בשבילך... בכל אופן, כנס לאתר, תעשה חיפוש במילות מפתח arm dagger. או חפש שם בנשק האפריקאי.
Crocodile Dandy said: That's a knife!
אוקיי, תודה. נכנסתי לשם. האמת שלא חשבתי על פריטים ישנים (גם המחירים הרי בהתאם...). ראיתי באוסף של מישהו סכינים מעוצבים http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=10475. נראה יותר כמו סגנון אירופאי (לא שאני מבין משהו בזה). אולי אפשר יותר להגדיר כסגנון של קומיקס...חחח.... משהו כמו התמונה השלישית מלמעלה בקישור ששמתי.
זה לגמרי פריט דקורטיבי.
מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה?
זה לגמרי פריט דקורטיבי.
לפני שאתה הולך להוציא "אלפיות" על המעוצבים קח כמה דברים בחשבון
קודם כל רוב הנשקים שראיתי שם מגיעים מחברה שנקראת heavy metal
יש לי חלק שמונה כ15 פריטים מהחברה ורובם ככולם הם ליופי ותו לאו
הפריטים לא בדיוק עולים אלפיות ... הכל תלוי בפריט שאתה רוצה, הייתי מציע לך לבדוק יותר אם יש אנשים שמנסים למכור פריטים כאלו בד"כ מוכרים אותם בזול במיוחד כאלו שמנסים להתקדם עם האוסף שלהם.
אגב אם אתה מחיפה יש חנות ברחוב הימאים של יבואן של העתקים כאלו , היא נמצאת ליד שער הנמל 10 המחירים שלו באמת נחמדים למתנות
דורון צעדים כבר לא קיימת שם ... היום זה סוג שונה של צעדים ... או שמא צריך לומר צועדות (על מסלול עם\ בלי בגדים)
קודם כל רוב הנשקים שראיתי שם מגיעים מחברה שנקראת heavy metal
יש לי חלק שמונה כ15 פריטים מהחברה ורובם ככולם הם ליופי ותו לאו
הפריטים לא בדיוק עולים אלפיות ... הכל תלוי בפריט שאתה רוצה, הייתי מציע לך לבדוק יותר אם יש אנשים שמנסים למכור פריטים כאלו בד"כ מוכרים אותם בזול במיוחד כאלו שמנסים להתקדם עם האוסף שלהם.
אגב אם אתה מחיפה יש חנות ברחוב הימאים של יבואן של העתקים כאלו , היא נמצאת ליד שער הנמל 10 המחירים שלו באמת נחמדים למתנות
דורון צעדים כבר לא קיימת שם ... היום זה סוג שונה של צעדים ... או שמא צריך לומר צועדות (על מסלול עם\ בלי בגדים)
שני דברים: קודם כל, חנות צעדים כן קיימת, רק לא בתחנה מרכזית בת גלים, אליה התכוון אמיר, אלא בתחנה מרכזית חוף הכרמל. דבר שני - יש עוד חנות בחיפה שניתן לקנות בה סכיני פנטזיה ליופי. חנות בשם מגנוליה ברח' הרצל, פינת רח' יחיאל - זה סוף רחוב הרצל, לפני שמתחילה שורה של חנויות תשמישי קדושה. לגבי מחירים - לא יודע, סכיני פנטזיה לא בדיוק התחום שמעניין אותי...
סכיני זרוע יש מרוקאיות (של הברברים) וסודניות, כנראה זה פריט שהולך במדבריות האלה.חוליאן כתב:אוקיי, תודה. נכנסתי לשם. האמת שלא חשבתי על פריטים ישנים (גם המחירים הרי בהתאם...). ראיתי באוסף של מישהו סכינים מעוצבים http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=10475. נראה יותר כמו סגנון אירופאי (לא שאני מבין משהו בזה). אולי אפשר יותר להגדיר כסגנון של קומיקס...חחח.... משהו כמו התמונה השלישית מלמעלה בקישור ששמתי.
זה לגמרי פריט דקורטיבי.
בכל מקרה אפשר לנסות אצל מוטי לזר אולי, היו לו כמה פריטים כאלה, לא יודע אם למכירה.
בפריטי פנטזיה אני לא עוסק.
תימני? כנס לאותו אתר - www.oriental-arms.co.il יש שם המון פגיונות כאלה, תעשה חיפוש עם מילת מפתח yemenite או jambiya עם מ' דווקא, לא עם נ'.
אוקיי לא תיארתי לעצמי שפריטים מצפון אפריקה תופסים תאוצה כל כך, יש פה מישהו שאוסף ספציפית אותם?
פשוט אני אמור לקבל מהרכוש של סבא שלי ז"ל שני פגיונות מרוקאים, ממה שהבנתי הם הגיעו איתו ממרוקו והם שימושיים אבל אשמח אם מישהו יוכל לאשר לי אם הם באמת אותנטיים
אגב בנוסף אני אמור לקבל חרב קצרה מדרום אפריקה, ברגע שהיא תהיה אצלי התמונות יפורסמו ...
פשוט אני אמור לקבל מהרכוש של סבא שלי ז"ל שני פגיונות מרוקאים, ממה שהבנתי הם הגיעו איתו ממרוקו והם שימושיים אבל אשמח אם מישהו יוכל לאשר לי אם הם באמת אותנטיים
אגב בנוסף אני אמור לקבל חרב קצרה מדרום אפריקה, ברגע שהיא תהיה אצלי התמונות יפורסמו ...
רוב הסיכויים שפגיונות שדיברת אליהם אכן אותנטיות - כלומר, יוצרו ע"י נפחים במרוקו לצורך שימוש מקומי, לא לתיירים. לפי התמונות ניתן יהיה לדעת בבדאות... בעיקרון, פגיונות מרוקאיים - KOUMAYA שמם, אם הם יוצרו בתחילת מאה 20 קל וחומר במאה 19, הינן "אותנטיות". אם יוצרו ב- 40 השנים האחרונות, רוב הסיכויים שזה תיירותי. אם אכן הסבא שלך הביא אותם ממרוקו כשעלה לארץ, סיכוי שזה אותנטי גדול יותר.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים