אופינל עם "בטן" בלהב
שלום לכולם!
יש לי אופינל 10 קרבון וחתכתי איתה חוט שהיה צמוד לברזל ו"נכנסתי"בברזל ונהיה כמו מין בטן בלהב
צד אחד:
צד שני:
השאלה שלי היא אם אפשר לתקן באמצעים ביתיים (מלחציים פצירה אבני השחזה וכ'ו)? ואיך?
ואם לא אז אם יש איזה משהו באזור המרכז (פ"ת עדיף) שיכול לתקן את זה? ובסביבות איזה מחיר זה יכול לעלות?
תודה רבה לכל העוזרים!
יש לי אופינל 10 קרבון וחתכתי איתה חוט שהיה צמוד לברזל ו"נכנסתי"בברזל ונהיה כמו מין בטן בלהב
צד אחד:
צד שני:
השאלה שלי היא אם אפשר לתקן באמצעים ביתיים (מלחציים פצירה אבני השחזה וכ'ו)? ואיך?
ואם לא אז אם יש איזה משהו באזור המרכז (פ"ת עדיף) שיכול לתקן את זה? ובסביבות איזה מחיר זה יכול לעלות?
תודה רבה לכל העוזרים!
Re: אופינל עם "בטן" בלהב
אתה פשוט יכול להמשיך להשחיז אותה ולהשתמש בה כרגיל ועם הזמן זה יעלם. זה לא נראה חמור מאוד, וחבל להוריד 1.5 מ"מ מרוחב הלהב בשביל לתקן את זה.
תודה רבה
אני מסכים, אבל ניתן לדעתי למזער את הנזק בישור העקמומיות.sprite2k כתב:אתה פשוט יכול להמשיך להשחיז אותה ולהשתמש בה כרגיל ועם הזמן זה יעלם. זה לא נראה חמור מאוד, וחבל להוריד 1.5 מ"מ מרוחב הלהב בשביל לתקן את זה.
איך אפשר לישר את העקמומיות?
מציע לא ליישר. פלדה מחוסמת שעברה נזק כזה היא עוד יותר רגישה. ויכול ליהיות שיישור של החלק הקטן הזה יגרום לשבר/סדק גדול יותר.
חוץ מזה זה לא כל כך נראה לי משנה. כמו שאמרתי, לפי דעתי תשמש בסכין כמ ושהיא ותהנה
חוץ מזה זה לא כל כך נראה לי משנה. כמו שאמרתי, לפי דעתי תשמש בסכין כמ ושהיא ותהנה
שמע בקול המומחה. קטונתיsprite2k כתב:מציע לא ליישר. פלדה מחוסמת שעברה נזק כזה היא עוד יותר רגישה. ויכול ליהיות שיישור של החלק הקטן הזה יגרום לשבר/סדק גדול יותר.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים