פטינה
אפשר לא כול אם סכין שעברה ציפוי פטינה?
Re: פטינה
למרות שיש ריח מוזר כזה לסכין?
כן יש ריח מוזר ריח מוזר כזה שאני לא מצליח להבין מה הוא
חמצון של פלדה. ברוך הבא לעולם של פלדות פחמן.
אני אוכל עם הסכינים שלי שיש עליהן פטינה כמו בערך חצי מהעולם הזה, ולא קרה לי כלום.
אני אוכל עם הסכינים שלי שיש עליהן פטינה כמו בערך חצי מהעולם הזה, ולא קרה לי כלום.
היום ושמתי אותה בתוך לימון
מה זה "לא כול"?Yonsapir כתב:אפשר לא כול אם סכין שעברה ציפוי פטינה?
למה יש לו ריח?
ומה הקשר שלו לסכינים?
הסבר קצר , פטינה היא סוג של תופעת חמצון מאולצת על גבי הפלדה . [תיקנתי בשבילכם ]
מה שקורה זה שטובלים את הלהב באיזשהו חומר חומצי לרוב והוא מזרז את התגובה עם חמצן ויוצר מעין שכבת מגן מחלודה לעתיד. [לא חסין ב100%]
הריח המוזר הרבה פעמים מגיע מהחומר שטבלת בו את הלהב , דוגמא לחרדל והרבה יעידו על זה .
מותר לאכול עם סכין בעלת פטינה חופשי ואין שום דבר לדאוג ממנו . תדאג יותר ממה אתה אוכל מאשר עם מה אתה אוכל
אהה ולפעם הבאה , לפני שאתה מפרסם את השרשור שלך , תקרא מה כתבת , תבדוק אם זה מובן ותפרגן בכמה סימני פיסוק.
מה שקורה זה שטובלים את הלהב באיזשהו חומר חומצי לרוב והוא מזרז את התגובה עם חמצן ויוצר מעין שכבת מגן מחלודה לעתיד. [לא חסין ב100%]
הריח המוזר הרבה פעמים מגיע מהחומר שטבלת בו את הלהב , דוגמא לחרדל והרבה יעידו על זה .
מותר לאכול עם סכין בעלת פטינה חופשי ואין שום דבר לדאוג ממנו . תדאג יותר ממה אתה אוכל מאשר עם מה אתה אוכל
אהה ולפעם הבאה , לפני שאתה מפרסם את השרשור שלך , תקרא מה כתבת , תבדוק אם זה מובן ותפרגן בכמה סימני פיסוק.
נערך לאחרונה על ידי EitamSil ב 1:05 ,4 אוגוסט 2013, א', נערך פעם 1 בסך הכל.
שטויות במיץ לימון.EitamSil כתב:הסבר קצר , פטינה היא סוג של חלודה מאולצת על גבי הפלדה .
ועכשיו תנסח את זה בדרך שבה אתה לא רק קוטל את מי שכתב את ההודעה המקורית, אלא גם מלמד משהו את חברי הפורום.דרומי כתב:שטויות במיץ לימון.EitamSil כתב:הסבר קצר , פטינה היא סוג של חלודה מאולצת על גבי הפלדה .
ופטינה היא באמת לא סוג של חלודה. היא סוג של תופעת חמצון על גבי שטח הפלדה. חלודה היא גם תופעת חמצון. אבל כזאת שאנחנו ממש לא רוצים.
אני שבע רצון מהניסוח המקורי. לא שיקרתי. ולא שמתי לב כשנרשמתי לפורום שיש איזה תנאי מקדים שאני חייב ללמד או להעשיר. בשביל זה יש אנשים כמוך לא?ופטינה היא באמת לא סוג של חלודה.
אני אמנם לא כזה ותיק באתר, אבל אני בכל זאת מצליח להריח כאן ריח של חשבונות ישנים
המציאות היא הזיה שנגרמת בגלל חוסר של אלכוהול בדם
אני גם לא ותיק באתר אבל עד שאתה התחלת לנסות ולחמם ת'אוירה הריח היחיד שהיה כאן היה על הסכין.
על מה אתה מדבר ?
אני מביע את דעתי, זה פורום חופשי (למיטב ידיעתי), אני לא מכיר אותך, ומעולם לא פניתי אליך עד הרגע הזה.
אני מביע את דעתי, זה פורום חופשי (למיטב ידיעתי), אני לא מכיר אותך, ומעולם לא פניתי אליך עד הרגע הזה.
דרומי כתב:כסיל ובער זה בערך אותו דבר.
דרומי כתב:שטויות במיץ לימון.
דרומי כתב:צודק. שיניתי את זה מ"אמא שלו" ל"אמא שלי". אני מקווה שזה מקובל עליך "אחי".
אל תשחק לנו אותה. ואם יש לך מה להגיד דבר ישר ולא בעקומה.חיימון כתב:אני אמנם לא כזה ותיק באתר, אבל אני בכל זאת מצליח להריח כאן ריח של חשבונות ישנים
צליל ? - לא הבנתי.
אם מותר בבקשה לשאול: האם זה שם של מישהו, או שזה סתם אסוציאציה חופשית ?
אם מותר בבקשה לשאול: האם זה שם של מישהו, או שזה סתם אסוציאציה חופשית ?
צליל זה שם די-נדיר, נגגל קצת, נראה מה זה יביא
נסחפתי לגמרי מחוץ לנושא (לאכול עם פטינה על סכין אופינל), אבל אם-כבר, אז-כבר כמו שאומרים:
חיפשתי בגוגל-תמונות את השם "צליל" ולא מצאתי אף תמונה של גבר.
ניק, אתה כתבת "כינויו" נכון ?
זה הדבר הכי מעניין שמצאתי שם, תחת השם "צליל":
חיפשתי בגוגל-תמונות את השם "צליל" ולא מצאתי אף תמונה של גבר.
ניק, אתה כתבת "כינויו" נכון ?
זה הדבר הכי מעניין שמצאתי שם, תחת השם "צליל":
מצטער לאכזב אותך אבל אתה טועה בהרגשה שלך.Nik88 כתב:יש לי הרגשה חזקה ש"דרומי" זה צליל צנזור, TC בכינויו הישן.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד