סכיני מטבח מתוצרת פלורנטין
חוקי הפורום
על הפורום חלים חוקי האתר ככל שהם מופיעים באתר זה
על הפורום חלים חוקי האתר ככל שהם מופיעים באתר זה
-
- חדש בפורום
שלום,
שמי תומר בוטנר ואני מעצב סכיני מטבח ומייצר אותם בישראל ובארה"ב.
יש לי קמפיין אינטרנטי שמגייס כספים למטרה זו ואשמח אם תתרמו או מכספכם או על ידי הפצה שלו בקרב חברים וברשתות החברתיות.
אנא הכנסו ללינק - http://igg.me/p/193475?a=965574 והתרשמו.
תודה וחג שמח לכם ולבני ביתכם.
שמי תומר בוטנר ואני מעצב סכיני מטבח ומייצר אותם בישראל ובארה"ב.
יש לי קמפיין אינטרנטי שמגייס כספים למטרה זו ואשמח אם תתרמו או מכספכם או על ידי הפצה שלו בקרב חברים וברשתות החברתיות.
אנא הכנסו ללינק - http://igg.me/p/193475?a=965574 והתרשמו.
תודה וחג שמח לכם ולבני ביתכם.
Re: סכיני מטבח מתוצרת פלורנטין
תומר, מאחל לכם הצלחה גדולה בגיוס כספים ובמיזם המיוחד הזה, שמחתי מאוד לראות שהגריינד, ההשחזה והגימור הם בידיים המאוד טובות של לרמן.
לא הצלחתי לקבל פרטים על האיכות של פלדת הסכין נתון שהוא אולי יותר חשוב בעיניי מאשר האיזון והצבעוניות המוגזמת של הידית.
באותו הקשר, חשבתי שאני אישית ממש לא הייתי רוצה סכין שיש לה עיגול זהב בולט, יש בזה משהו צעקני מידי למטבח שלי, ואני כותב זאת לא כביקורת כי אם כנקודת מבט נוספת.
לא הצלחתי לקבל פרטים על האיכות של פלדת הסכין נתון שהוא אולי יותר חשוב בעיניי מאשר האיזון והצבעוניות המוגזמת של הידית.
באותו הקשר, חשבתי שאני אישית ממש לא הייתי רוצה סכין שיש לה עיגול זהב בולט, יש בזה משהו צעקני מידי למטבח שלי, ואני כותב זאת לא כביקורת כי אם כנקודת מבט נוספת.
"החיים הם כמו אבן משחזת. אתה לבדך קובע אם הם ישפשפו אותך או ילטשו אותך."
כל הכבוד על המיזם והתוצאה, מכניס צבע ועניין לעולם המטבח.
נקודה למחשבה: כשכותבים Florentine, לקהל קוראי האנגלית ברור שמדובר על משהו מפירנצה שבאיטליה, לא בדרום תל-אביב
נקודה למחשבה: כשכותבים Florentine, לקהל קוראי האנגלית ברור שמדובר על משהו מפירנצה שבאיטליה, לא בדרום תל-אביב
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
-
- תושב קבע בפורום
היכן אפשר להתרשם מהסכינים?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד