סכיני סוורד
איפה אפשר להישג סכינים של חברת סוורד(svord)
או אם לא
אולי מנהלי החנות באתר יישקלו להביא לארץ
אני מעוניין ב
Svord Peasant Knife
מפניי שהוא פריקשן פולדר וחוקי לנשיאה ללא סיבה מיוחדת
בנוסף שמעתי הרבה דברים טובים עליהם
והייתי רוצה לקנות אחד מהמוצרים שלהם לשימוש בטיולים
ולedc
תודה רבה
או אם לא
אולי מנהלי החנות באתר יישקלו להביא לארץ
אני מעוניין ב
Svord Peasant Knife
מפניי שהוא פריקשן פולדר וחוקי לנשיאה ללא סיבה מיוחדת
בנוסף שמעתי הרבה דברים טובים עליהם
והייתי רוצה לקנות אחד מהמוצרים שלהם לשימוש בטיולים
ולedc
תודה רבה
Re: סכיני סוורד
הזמנתי לעצמי אולר svord כזה בדיוק מהסיבות שציינת, ודאגתי שזה יהיה הדגם עם ידית העץ, בגלל שידיות הפלסטיק מזעזעות לטעמי. אחרי יומיים אצלי הבנתי שהוא לא בשבילי ומכרתי אותו. מגושם, לא נוח בתפעול ופשוט בנוי בצורה שגויה לדעתי: הידית עשויה משני חלקים נפרדים שמחוברים ביניהם בשני ברגים שנועדו לוויסות הלחץ. מעשית או שהידיות משוחררות מדי והלהב מדלדל או שהן הדוקות מדי והלהב תקוע. הלהב הגיע עם השחזה לא מושלמת ונאלצתי לבצע תיקון קל ולחדד. הפלדה עצמה מעולה ומטופלת כיאות, אמורה להחזיק חדות לאורך זמן.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
יש להם גם פיקסד בליידס למניהן שמאוד מזכירים את המורה מבחינת המראה
אבל יש להן את הפול קונווקס גרינד שאני מאוד מחבב
מה שנראה כמו מורה אצל סוורד מוגדר כסכין מטבח למיטב ידיעתי. סכיני הציד שלהם עם הידיות המורכבות יקרות באופן משמעותי.yontam כתב:יש להם גם פיקסד בליידס למניהן שמאוד מזכירים את המורה מבחינת המראה
אוצר וחוקר נשק היסטורי
הסכין הזאת היא הסכין המדוברת
לדעתי היא דומה מאוד למורה בגלל ידית הפלסטיק והקונספט של סכין טיולים טובה במחיר נמוך
אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזאת בארץ שיבוא ויגיד זה מאוד יעזור לי
שים לב שאתה מאבד את זה אם אתה קונה את הלהב הקבוע... לא עדיף כבר ללכת על מורה?yontam כתב: מפניי שהוא פריקשן פולדר וחוקי לנשיאה ללא סיבה מיוחדת
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
אני מתכוון לקנות את האולר בשביל edc
ואת הלהב הקבוע בשביל טיולים
אני חושב שמורה הן סכינים טובות מאוד ואני חובב של סקנדי גריינד
אבל לסכין הזאת יש פול קונווקס שאותה אני מעדיף אפילו יותר
אם לא אצליח למצוא את הכין הנ"ל אקנה לי מורה כנראה את הבושקרפט טרייפלקס או את הבושקרפט פורס
אבל כתוב בדף של סכיני מורה באתר שלא כל מה שרואים זה מה שיש
מישהו יודע איזה עוד דגמים של מורה יש במלאי?
ואת הלהב הקבוע בשביל טיולים
אני חושב שמורה הן סכינים טובות מאוד ואני חובב של סקנדי גריינד
אבל לסכין הזאת יש פול קונווקס שאותה אני מעדיף אפילו יותר
אם לא אצליח למצוא את הכין הנ"ל אקנה לי מורה כנראה את הבושקרפט טרייפלקס או את הבושקרפט פורס
אבל כתוב בדף של סכיני מורה באתר שלא כל מה שרואים זה מה שיש
מישהו יודע איזה עוד דגמים של מורה יש במלאי?
שלום יונתן,
הבאנו מספר סכיני סווארד ללקוח שביקש
כל מי שרוצה שיפנה במייל ונביא לו בכפוף למקדמה של 20-30% להוכחת רצינות
אין בעיה להביא כמעט כל סכין בכפוף לזמינות במלאי
סער צודק ביחס לסכיני מורה הם מצויינות ועלות תועלת שווה, יש לנו מלאי גדול (כמעט כל הדגמים המעניינים שלהם) ואפשר לראות בחנות
בעיקרון כל מה שיש בחנות האינטרנטית במלאי זמין בארץ, כל דגם אחר אפשר ללהביא בטווח קצר מהיצרן
הבאנו מספר סכיני סווארד ללקוח שביקש
כל מי שרוצה שיפנה במייל ונביא לו בכפוף למקדמה של 20-30% להוכחת רצינות
אין בעיה להביא כמעט כל סכין בכפוף לזמינות במלאי
סער צודק ביחס לסכיני מורה הם מצויינות ועלות תועלת שווה, יש לנו מלאי גדול (כמעט כל הדגמים המעניינים שלהם) ואפשר לראות בחנות
בעיקרון כל מה שיש בחנות האינטרנטית במלאי זמין בארץ, כל דגם אחר אפשר ללהביא בטווח קצר מהיצרן
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
אני באופן אישי הייתי ממליץ להמנע מסכינים של סוורד.
בשנה שעברה הייתי בטיול בניו זילנד, שם מייצרים את סכיני סוורד, ואחד הדברים הראשונים שתכננתי היה לקנות סכין של סוורד.
כשהגעתי לחנויות וראיתי אותן במציאות נחרדתי, לא ראיתי אף חברה, אולי רק הסיניות ללא שם, שמייצרת בכזה זלזול, גימור זוועת,י, גריינד לא שווה לאורכו ובין שני צידי הלהב, ואותו הדבר לגבי החוד והידית ,והרשימה נמשכת...
ואני לא מדבר על חיקויי סוורד, אלא על חדש בקופסא עם חותמת, ובמחירים עד 800$ ניוזילנדי!
הנחתי שהמוניטין שלהם הוא בשימושיות, במהלך הטיול יצא לי לדבר עם כמה טיילים מקומיים ואפילו עם יצרן סכינים מקומי, והדעה של כולם זהה, הם לא מבינים למה אנשים משלמים כלכך הרבה כסף (או בכלל) על הסכינים האלו.
לעומת זאת, לכולם שם יש אופינל.
וזאת גם ההמלצה שלי בנושא, קנה אופינל בגודל חוקי, תסיר את טבעת הנעילה, ואתה מסודר,
אם אתה רוצה לא מתקפלת במחיר זהה או אפילו יותר זול אז מורה.
בשנה שעברה הייתי בטיול בניו זילנד, שם מייצרים את סכיני סוורד, ואחד הדברים הראשונים שתכננתי היה לקנות סכין של סוורד.
כשהגעתי לחנויות וראיתי אותן במציאות נחרדתי, לא ראיתי אף חברה, אולי רק הסיניות ללא שם, שמייצרת בכזה זלזול, גימור זוועת,י, גריינד לא שווה לאורכו ובין שני צידי הלהב, ואותו הדבר לגבי החוד והידית ,והרשימה נמשכת...
ואני לא מדבר על חיקויי סוורד, אלא על חדש בקופסא עם חותמת, ובמחירים עד 800$ ניוזילנדי!
הנחתי שהמוניטין שלהם הוא בשימושיות, במהלך הטיול יצא לי לדבר עם כמה טיילים מקומיים ואפילו עם יצרן סכינים מקומי, והדעה של כולם זהה, הם לא מבינים למה אנשים משלמים כלכך הרבה כסף (או בכלל) על הסכינים האלו.
לעומת זאת, לכולם שם יש אופינל.
וזאת גם ההמלצה שלי בנושא, קנה אופינל בגודל חוקי, תסיר את טבעת הנעילה, ואתה מסודר,
אם אתה רוצה לא מתקפלת במחיר זהה או אפילו יותר זול אז מורה.
לרמן - חשבתי שאני הייתי ביקורתי... סיכמת זאת היטב.
אלטרנטיבה לאופינל (למה להשחית? יש דגמים ללא נעילה כלל, אמנם קטנים) - אולר SAK בסיסי. אני משתמש בדגם הצבאי התקני של וונגר, אולר ימאים ישן של קאמילוס ובספיידרקו UKPK לחילופין.
אלטרנטיבה לאופינל (למה להשחית? יש דגמים ללא נעילה כלל, אמנם קטנים) - אולר SAK בסיסי. אני משתמש בדגם הצבאי התקני של וונגר, אולר ימאים ישן של קאמילוס ובספיידרקו UKPK לחילופין.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
חבר'ה שכנעתם אותי לרדת מסוורד
צודקים לגבי האופינל
יש לי שלוש כאלה
היא סכין מדהימה ביחס למחיר אבל היא עם נעילה ואני לא רוצה להוריד את הטבעת
אני לא כל כך אוהב את הsak הרגילות
איפה אפשר להשיג ukpk במחיר טוב(עדיף בארץ)
לסכין השנייה אני אקנה מורה
או שאכין סכין לעצמי
אם זה מעניין מישהו
בכיף שלי לספר מה אעשה בסוף
צודקים לגבי האופינל
יש לי שלוש כאלה
היא סכין מדהימה ביחס למחיר אבל היא עם נעילה ואני לא רוצה להוריד את הטבעת
אני לא כל כך אוהב את הsak הרגילות
איפה אפשר להשיג ukpk במחיר טוב(עדיף בארץ)
לסכין השנייה אני אקנה מורה
או שאכין סכין לעצמי
אם זה מעניין מישהו
בכיף שלי לספר מה אעשה בסוף
אני מחזיק את הPEASANT באוטו. זה יופי של סכין ואפשר לתפעל אותה מאד בקלות, כולל פתיחה מהירה ביד אחת. איכות הלהב מעולה. ואין שוטר בעולם שיטען שהיא לא חוקית.
אני הזמנתי אותה בזמנו ישר מהיצרן בניו זילנד והמשלוח עלה גרושים וגם הגיע מהר
בריין בייקר איש נחמד , ידידותי ומתשתף פעולה
דוד
אני הזמנתי אותה בזמנו ישר מהיצרן בניו זילנד והמשלוח עלה גרושים וגם הגיע מהר
בריין בייקר איש נחמד , ידידותי ומתשתף פעולה
דוד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד