צלם מוצלח חדש בשטח
שלום לכולם
זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, בדרך כלל אני והמחשב לא הולכים טוב ביחד .
שמי ליאן. אחרי שנתיים שהייתי שוליה של נובויה ימגוצ'י לנפחות אומנותית ב2004 התחלתי להתעניין בסכינים ורודי קיבל אותי לעוד שנתיים של התלמדות אצלו. בקיצור מאז כל פעם שאני מייצר סכין בעיצוב חדש אני רוצה שישארו לי תמונות טובות שלה גם אחרי שהיא נמכרת. אחרי שהתיאשתי מלצלם בעצמי התחלתי לחפש צלם שיצליח לתפוס את כל הפרטים בסכין.
אני חושב שמצאתי. קוראים לו יונתן מיכאלי, סיים את הלימודים לא מזמן מאוד מעניין בצילום סכינים ותכשיטים. יש כאן תמונות ברמה גבוהה. אולי הוא יהיה ה jim cooper שלנו
הנה כמה תמונות שהוא צילם לי:
בסוף זה מה שנשאר לכם מהסכין נראה לי שכדי להשקיע בזה. רוב התמונות שמתפרסמות בפורומים פשוט אי אפשר להבין מהם כלום.
לקשר עם יונתן : jonathan.michaeli@hotmail.com
מקווה שזה יעזור למישהוא
ליאן
זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, בדרך כלל אני והמחשב לא הולכים טוב ביחד .
שמי ליאן. אחרי שנתיים שהייתי שוליה של נובויה ימגוצ'י לנפחות אומנותית ב2004 התחלתי להתעניין בסכינים ורודי קיבל אותי לעוד שנתיים של התלמדות אצלו. בקיצור מאז כל פעם שאני מייצר סכין בעיצוב חדש אני רוצה שישארו לי תמונות טובות שלה גם אחרי שהיא נמכרת. אחרי שהתיאשתי מלצלם בעצמי התחלתי לחפש צלם שיצליח לתפוס את כל הפרטים בסכין.
אני חושב שמצאתי. קוראים לו יונתן מיכאלי, סיים את הלימודים לא מזמן מאוד מעניין בצילום סכינים ותכשיטים. יש כאן תמונות ברמה גבוהה. אולי הוא יהיה ה jim cooper שלנו
הנה כמה תמונות שהוא צילם לי:
בסוף זה מה שנשאר לכם מהסכין נראה לי שכדי להשקיע בזה. רוב התמונות שמתפרסמות בפורומים פשוט אי אפשר להבין מהם כלום.
לקשר עם יונתן : jonathan.michaeli@hotmail.com
מקווה שזה יעזור למישהוא
ליאן
Re: צלם מוצלח חדש בשטח
כל השמות לא אומרים לי הרבה אבל העינים שלי יודעות להגיד שזה פשוט כלים יפים
ליאן שלום הסכינים יפיפיות
מה זה בדמשק 4340 ?
מה זה בדמשק 4340 ?
ברוכה הבאה ליאן,
טוב לראות אותך כאן, הצילום באמת נהדר וגם הסכינים שלך יפיפיות כמובן .
לי לרמן.
טוב לראות אותך כאן, הצילום באמת נהדר וגם הסכינים שלך יפיפיות כמובן .
לי לרמן.
להסרת הספק ליאן זה הוא
גבר גבר
גבר גבר
הדמשק בסכין מורכב מ 1095 וlow carbon כל שהיא
מתי צילמת את התמונה הזאת עמוס?
מתי צילמת את התמונה הזאת עמוס?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים