מספר סכינים למכירה
שלום לכולם, משום בעיות שונות ומשונות החלטתי למכור מספר מהסכינים באוסף שלי:
Spyderco Native - להב משונן - משומשת מעט, ללא כל נזק, מושחזת על ידי ערכה של ספיידרקו, כחדשה כולל קופסא מקורית
Spyderco Delica - להב חלק - אותו מצב כמו הNative
Spyderco Meercat - להב חלק - חדשה, מעולם לא עברה שימוש, כולל קופסא ודף הוראות מקוריים
CRKT Hammond Cruiser - להב חלק - כחדשה, רק מספר שריטות על התפס, מעולם לא נעשה בה שימוש, כולל תפס חלופי, ברגים חלופיים, מפתח כוכב להתאמה, קופסא מקורית כוללת אחריות וקטלוג.
כל הסכינים באיכות גבוהה מאוד מיצרנים ידועים, לכולן אחריות לכל החיים וכולן נקיות מתוחזקות ומושחזות ברמה מקצועית ע"י ערכת השחזה של Spyderco מסוג Tri-Angle sharpmaker
לפרטים מחירים ותמונות
itay_vandel@yahoo.com
Spyderco Native - להב משונן - משומשת מעט, ללא כל נזק, מושחזת על ידי ערכה של ספיידרקו, כחדשה כולל קופסא מקורית
Spyderco Delica - להב חלק - אותו מצב כמו הNative
Spyderco Meercat - להב חלק - חדשה, מעולם לא עברה שימוש, כולל קופסא ודף הוראות מקוריים
CRKT Hammond Cruiser - להב חלק - כחדשה, רק מספר שריטות על התפס, מעולם לא נעשה בה שימוש, כולל תפס חלופי, ברגים חלופיים, מפתח כוכב להתאמה, קופסא מקורית כוללת אחריות וקטלוג.
כל הסכינים באיכות גבוהה מאוד מיצרנים ידועים, לכולן אחריות לכל החיים וכולן נקיות מתוחזקות ומושחזות ברמה מקצועית ע"י ערכת השחזה של Spyderco מסוג Tri-Angle sharpmaker
לפרטים מחירים ותמונות
itay_vandel@yahoo.com
יטאגן,
אני משוכנע שאם נמחקה לך הודעה ע"י עומר זה היה בטעות.בכל מקרה, אני אישית לא מחקתי את ההודעה שלך.
אין בעייה עם אדם פרטי המפרסם בפורום הודעה על מכירה של פריטים מהאוסף האישי שלו,
הבעייה מתחילה עם מודעות של גופים מסחריים( שלא אעשה להם כאן ועכשיו עוד פירסום).
ואני גם לא רואה צורך למחוק פה מספר הודעות דומות, כיוון שלהבנתי מדובר על אנשים פרטיים ולא על חברה.
מצד שני אם מישהוא מנסה למכור כמות יפה של סכינים זהות, זה כבר נהייה מוזר.
אני משוכנע שאם נמחקה לך הודעה ע"י עומר זה היה בטעות.בכל מקרה, אני אישית לא מחקתי את ההודעה שלך.
אין בעייה עם אדם פרטי המפרסם בפורום הודעה על מכירה של פריטים מהאוסף האישי שלו,
הבעייה מתחילה עם מודעות של גופים מסחריים( שלא אעשה להם כאן ועכשיו עוד פירסום).
ואני גם לא רואה צורך למחוק פה מספר הודעות דומות, כיוון שלהבנתי מדובר על אנשים פרטיים ולא על חברה.
מצד שני אם מישהוא מנסה למכור כמות יפה של סכינים זהות, זה כבר נהייה מוזר.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים