spyderco uk pen knife
חוקי?
והאם נראה כאלה בחנות של האתר?
והאם נראה כאלה בחנות של האתר?
Re: spyderco uk pen knife
אני לא עורך-דין- סה"כ הUK חוקי ,השאלה היא :איפה?
א. הUK עונה על הגדרת החוק לאולר : אורך הלהב פחות מ10 ס"מ וללא נעילה ההופכת אותו לקבוע.
ב. מי שנושא אולר לא צריך להוכיח החזקה כשרה אלא התביעה צריכה להוכיח החזקה לא-כשרה.
ג. במסמך שעומר צירף בנושא (והוא עו"ד) יש סעיף קטן המציין כי החזקת אולר תהיה כשרה חוץ מבמקומות הבאים: בית-קפה,מסעדה,פאב,מועדון,קולנוע ,איצטדיון,מוסדות חינוך וכו' וכו' וכו'
ד. יש לי כמה UK ,יש אחד שהולך איתי בתיק כמעט לכל מקום -
http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=475
אבל תהיה חכם ולא צודק ,גם אולר לא ייחשב חוקי או מותר בלילה במועדון וכיוצ"ב,לא ייכנס לבתי-משפט,משרדי ממשלה,מטוס וכו' אבל בסה"כ ייחשב לשימוש סביר .
בהרחבה שלחתי לך מסר פרטי.
א. הUK עונה על הגדרת החוק לאולר : אורך הלהב פחות מ10 ס"מ וללא נעילה ההופכת אותו לקבוע.
ב. מי שנושא אולר לא צריך להוכיח החזקה כשרה אלא התביעה צריכה להוכיח החזקה לא-כשרה.
ג. במסמך שעומר צירף בנושא (והוא עו"ד) יש סעיף קטן המציין כי החזקת אולר תהיה כשרה חוץ מבמקומות הבאים: בית-קפה,מסעדה,פאב,מועדון,קולנוע ,איצטדיון,מוסדות חינוך וכו' וכו' וכו'
ד. יש לי כמה UK ,יש אחד שהולך איתי בתיק כמעט לכל מקום -
http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=475
אבל תהיה חכם ולא צודק ,גם אולר לא ייחשב חוקי או מותר בלילה במועדון וכיוצ"ב,לא ייכנס לבתי-משפט,משרדי ממשלה,מטוס וכו' אבל בסה"כ ייחשב לשימוש סביר .
בהרחבה שלחתי לך מסר פרטי.
-
- חדש בפורום
...באתר ובחנות האתר בר"ג קיימות מס' חלופות ראויות למעצימי כח
מתוצרת:scharade,colombia river,others
תוכל לתאם ביקור ולהתרשם במו עיניך.
מתוצרת:scharade,colombia river,others
תוכל לתאם ביקור ולהתרשם במו עיניך.
-
- חדש בפורום
..ט.ל.ח. יש כרגע במלאי:endura'delica'police'tenacious,ואחרים.
אלי- כדאי רק להביא בפעם הבאה דגמים רלוונטיים לדיון- אנדורה, דליקה, טנשיוס, ופוליס- כולם דגמים של ספיידרקו עם להב ננעל, ולא נופלים בקטגוריה של pen knife.
-
- חדש בפורום
..תודה,מאחר ואני 'ירוק' לחלוטין בתחום במונחי המומחים כאן ,כל הערה היא שיעור,ושוב תודה.
אלי, ממליץ לך לעיין בקטלוג האינטרנטי של ספיידרקו. הוא אחד הטובים ברשת- באמת.
מעבר למפרט יש שם פסקה או שתיים על כל סכין, ותוכל ללמוד לא מעט. מודה שאני בילית כמה ימים (במצטבר..) מול הקטלוג הזה.
ובקשר ל- pen knife יש להם כמה דגמים, חלקם אפילו חינניים. המשותף לכולם הוא אי-נעילת להב וגודל להב מוגבל. אולר כיס במובן הישן והטוב של המילה.
מעבר למפרט יש שם פסקה או שתיים על כל סכין, ותוכל ללמוד לא מעט. מודה שאני בילית כמה ימים (במצטבר..) מול הקטלוג הזה.
ובקשר ל- pen knife יש להם כמה דגמים, חלקם אפילו חינניים. המשותף לכולם הוא אי-נעילת להב וגודל להב מוגבל. אולר כיס במובן הישן והטוב של המילה.
אני משתמש ב UKPK כבר די הרבה זמן ומאד מרוצה ממנו. הגודל והקונספט מותאמים היטב למציאות היומיומית-עירונית (במגבלות כמובן...). כמו שרעי אמר, אולר מודרני בכל מובן ויתרון, למעט הנעילה. שתי הסתייגויות: 1. הדגם המקורי שמיוצר בארה"ב יקר יחסית וממותג בסקציית המעצבים. יש דגם זהה שמיוצר ביפן מחומרים שונים וזול משמעותית.
2. פירקתי את קליפס הנשיאה להפיכת צד מימין לשמאל ולא ידעתי שהבורג שמחזיק את הקליפס מחזיק גם את הקפיץ שהשתחרר. אי אפשר להרכיב אותו חזרה ביד, אלא רק סגור במלחציים עם ריפוד מתאים. רצוי גם מברג טורקס מתאים.
2. פירקתי את קליפס הנשיאה להפיכת צד מימין לשמאל ולא ידעתי שהבורג שמחזיק את הקליפס מחזיק גם את הקפיץ שהשתחרר. אי אפשר להרכיב אותו חזרה ביד, אלא רק סגור במלחציים עם ריפוד מתאים. רצוי גם מברג טורקס מתאים.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד