שאלות על סאייה
-
- חדש בפורום
- הודעות:38
- הצטרף:2:00 ,1 ינואר 1970, ה'
האם יש בארץ מישהו שיודע לקצר סאייה של חרב יפנית (מאורך של קטאנה לאורך של וואקיזאשי)?
האם ניתן לייצר סאייה (מעץ, שתראה מסורתית) לסכין (למשל Master tanto של Cold steel)?
והאם תוכלו להסביר לי איך בעצם מייצרים סאייה?
תודה ושבת שלום לכולם
הקורא בהרים
האם ניתן לייצר סאייה (מעץ, שתראה מסורתית) לסכין (למשל Master tanto של Cold steel)?
והאם תוכלו להסביר לי איך בעצם מייצרים סאייה?
תודה ושבת שלום לכולם
הקורא בהרים
-
- חדש בפורום
- הודעות:38
- הצטרף:2:00 ,1 ינואר 1970, ה'
Re: שאלות על סאייה
אהלן, הסרטון נראה מרשים מאד!
האם ניתן לייצר סאיה כמו של חרב (שנעולה בלחץ) על סכין שאין לה הכנה מיוחדת לכך כמו שיש בחרב יפנית?
האם ניתן לייצר סאיה כמו של חרב (שנעולה בלחץ) על סכין שאין לה הכנה מיוחדת לכך כמו שיש בחרב יפנית?
-
- חדש בפורום
- הודעות:38
- הצטרף:2:00 ,1 ינואר 1970, ה'
Re: שאלות על סאייה
זו הסכין המדוברת (האחרונה בתמונה)
http://www.coldsteel.com/tantoseries.html
ו"הנעילה" היא פשוט סגירה בלחץ על החלק התחתון של הלהב. בחרבות יפניות יש באזור הזה (נדמה לי שזה נקרא "האבאקי") טבעת פליז שנלחצת לתוך הסאיה - אתה יכול לראות בתמונה הזו:
http://www.coldsteel.com/dragonflysword.html
http://www.coldsteel.com/tantoseries.html
ו"הנעילה" היא פשוט סגירה בלחץ על החלק התחתון של הלהב. בחרבות יפניות יש באזור הזה (נדמה לי שזה נקרא "האבאקי") טבעת פליז שנלחצת לתוך הסאיה - אתה יכול לראות בתמונה הזו:
http://www.coldsteel.com/dragonflysword.html
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים