מערכת השחזה EDGE PRO APEX
http://www.edgeproinc.com/sharpeningtips.html
מישהו קנה ? התנסה ? עושה רושם של מערכת פגז....רק המחיר
יש גם קצת סרטונים ביוטיוב
מישהו קנה ? התנסה ? עושה רושם של מערכת פגז....רק המחיר
יש גם קצת סרטונים ביוטיוב
Re: מערכת השחזה EDGE PRO APEX
TC כתב:אני מעדיף אבני מים וזוג ידיים. אחרי שנים של השחזה באמצעים שונים ומשונים, גיליתי שהשחזה ראויה תלויה בעיקר במשחיז ולא במכשירים שבהם הוא משתמש. אבל כמובן, מה שעובד בשבילך, זה מה שמשנה בסופו של דבר.
אם העפת מבט בווידאו באתר רואים כי מדובר באבני מים (אם אינני טועה) וכן גם בזוג ידיים
אני חושב שהפואנטה העיקרית כאן היא הגמישות בקביעת הזווית והשמירה על השחזה בזווית קבועה (מה שבדרך כלל מהווה את הבעיה העיקרית עבור משחיזים) בין אם יש לך ידיים טבות ובין אם יש לך ידיים "שמאליות"
...
נערך לאחרונה על ידי TC ב 13:08 ,28 ינואר 2012, ש', נערך 2 פעמים בסך הכל.
את המערכת הזו אני מכיר מבן-דודי שהביא אחת מארה"ב לפני כמה שנים- דווקא את הגדולה יותר.
נתחיל במחיר- האיש המציא משהו שעובד, בזה אין ספק. הושקעו מאמץ, מחשבה, תכנון הנדסי נאה והרבה נשמה במכשירים, ונראה שהממציא גאה (ובצדק) בהמצאתו. התמורה להשקעה בהחלט ראויה להבנתי- מי שלא מוכן להשקיע כמה שנים בשפשוף סכינים לריק רק כדי לאמן את היד בזוויות, יכול ללמד את עצמו די מהר (עניין של שעה- שעתיים) להשחיז סכינים לרמה טובה בלי אסונות.
מבחינת הקונספט- הוא מאוד יפה, ומתייחס לגמישות הנדרשת הן מבחינת גיאומטריות להב מגוונות והן מבחינת הדיוק הזוויתי. חסרון מסוים הוא בלהבים קעורים, אבל עובדים על קצה האבן וזה מסתדר. חסרון נוסף- אפשר להשתמש רק באבנים שלו שמתאימות למכשיר, ועליהן הוא לוקח לא מעט כסף.
תכל'ס- מכשיר מאוד נחמד, שימושי ועשוי היטב.
אני נשאר עם האבנים הרגילות שלי, עם השחזות קצת פחות מדויקות זוויית אבל עם יותר שרירים בידיים.
נתחיל במחיר- האיש המציא משהו שעובד, בזה אין ספק. הושקעו מאמץ, מחשבה, תכנון הנדסי נאה והרבה נשמה במכשירים, ונראה שהממציא גאה (ובצדק) בהמצאתו. התמורה להשקעה בהחלט ראויה להבנתי- מי שלא מוכן להשקיע כמה שנים בשפשוף סכינים לריק רק כדי לאמן את היד בזוויות, יכול ללמד את עצמו די מהר (עניין של שעה- שעתיים) להשחיז סכינים לרמה טובה בלי אסונות.
מבחינת הקונספט- הוא מאוד יפה, ומתייחס לגמישות הנדרשת הן מבחינת גיאומטריות להב מגוונות והן מבחינת הדיוק הזוויתי. חסרון מסוים הוא בלהבים קעורים, אבל עובדים על קצה האבן וזה מסתדר. חסרון נוסף- אפשר להשתמש רק באבנים שלו שמתאימות למכשיר, ועליהן הוא לוקח לא מעט כסף.
תכל'ס- מכשיר מאוד נחמד, שימושי ועשוי היטב.
אני נשאר עם האבנים הרגילות שלי, עם השחזות קצת פחות מדויקות זוויית אבל עם יותר שרירים בידיים.
הי רעי
מה שלומך?
אני מקבל מערכות השחזה בקרוב (בדרך ב-DHL), המחיר צריך להיות אטרקטיבי ביותר
מעבר לזה יש לי מערכות של שף צוייס והן מעולות, המחיר סביר ביותר
אזמין אותך לנסות נראה מה תאמר... דבר איתי בנייד
מה שלומך?
אני מקבל מערכות השחזה בקרוב (בדרך ב-DHL), המחיר צריך להיות אטרקטיבי ביותר
מעבר לזה יש לי מערכות של שף צוייס והן מעולות, המחיר סביר ביותר
אזמין אותך לנסות נראה מה תאמר... דבר איתי בנייד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים