סכין של האתר - ריכוז ממצאים וסגירת הזמנה!!
אז ככה.
12 איש רוצים סכין מתקפלת.
אני חושב שנעשה כך - למעוניינים בסכין המתקפלת יוזמנו 12 סכינים סידרתיות של האתר - אני אתן לכם לבחור בין סכין של באק 110 קלאסית, לבין סכין של קא-בר או סכין לדרמן, עלות מוערכת 300 ש"ח ליחידה, כולל החריטה של האתר. אני מבקש כי המעוניינים יעבירו לי הודעה אישית מה הם רוצים - ובהקדם.
באק 110:
קא-בר מיול:
לדרמן:
6 איש רוצים להב קבוע, חיפשתי באותו מחיר (300 ש"ח).
ניתן לקבל קא-בר דגם פלסים קלאסי (ארוך או קצר אותו מחיר):
או באק ספשיאל:
אפשרות נוספת ללכת על סכין קאסטום עם להב של בועז, וידית ישראלית ונרתיק מקומי - העלות תהיה גבוהה יותר לדעתי, תמונה של הלהב ללא ידית אוכל להעלות בקרוב.
ברור שהמחירים לעיל לא תקבלו בשום מקום, לאתר אין רווח כאן בכלל.
מחכה להתייחסותכם, אחרת לא יתקדם!.
מחכה לתגובות.
12 איש רוצים סכין מתקפלת.
אני חושב שנעשה כך - למעוניינים בסכין המתקפלת יוזמנו 12 סכינים סידרתיות של האתר - אני אתן לכם לבחור בין סכין של באק 110 קלאסית, לבין סכין של קא-בר או סכין לדרמן, עלות מוערכת 300 ש"ח ליחידה, כולל החריטה של האתר. אני מבקש כי המעוניינים יעבירו לי הודעה אישית מה הם רוצים - ובהקדם.
באק 110:
קא-בר מיול:
לדרמן:
6 איש רוצים להב קבוע, חיפשתי באותו מחיר (300 ש"ח).
ניתן לקבל קא-בר דגם פלסים קלאסי (ארוך או קצר אותו מחיר):
או באק ספשיאל:
אפשרות נוספת ללכת על סכין קאסטום עם להב של בועז, וידית ישראלית ונרתיק מקומי - העלות תהיה גבוהה יותר לדעתי, תמונה של הלהב ללא ידית אוכל להעלות בקרוב.
ברור שהמחירים לעיל לא תקבלו בשום מקום, לאתר אין רווח כאן בכלל.
מחכה להתייחסותכם, אחרת לא יתקדם!.
מחכה לתגובות.
נערך לאחרונה על ידי Guest ב 11:55 ,21 נובמבר 2006, ג', נערך 6 פעמים בסך הכל.
קא בר
אני נראה לי גם אלך על הקאבר הלקאסית...
להב קבוע / מתקפל
הי עומר,
אני בעד להב של בועז, בכל מקרה אני בפנים ללא קשר אם יוחלט על להב קבוע / מתקפל.
רם.
אני בעד להב של בועז, בכל מקרה אני בפנים ללא קשר אם יוחלט על להב קבוע / מתקפל.
רם.
סכין של העמותה
עומר,
אני מעדיף סכין מתקפלת. האם מי משתי המתקפלות היא חצי אוטומטית?
לוגו הוצע בזמנו ע"י אייל:
http://www.sakin.co.il/modules.php?name ... m=2&pos=32
אני אשמח לקבל הצעות ללוגו מהאומנותיים שביניכם
עומר
עומר
Re: סכין של העמותה
לא ברם, הם שתיהן ללא OPEN ASSIST.Bram כתב:עומר,
עומר
לוגו עדיף וויזואלית אך קשה יותר לחריטה=עולה יותר כסף.
בנוסף אני לא יודע איפה אפשר לחרוט לוגו על מתכת,סכין או לא.
מישהוא מרים את הכפפה?
עריכה:
אופס... לא ראיתי את העמוד השני...
אני אנסה כמה רעיונות ואחזור אליכם.
מיספור אגב זה אחלה רעיון אני בעד
בנוסף אני לא יודע איפה אפשר לחרוט לוגו על מתכת,סכין או לא.
מישהוא מרים את הכפפה?
עריכה:
אופס... לא ראיתי את העמוד השני...
אני אנסה כמה רעיונות ואחזור אליכם.
מיספור אגב זה אחלה רעיון אני בעד
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
[quote="עומר יעבץ"]לוגו הוצע בזמנו ע"י אייל:
עומר[/quote]
נעלבתי!
אני הצעתי
עומר[/quote]
נעלבתי!
אני הצעתי
סכין עם לוגו שלנו
עומר:
אני מעוניין ב - באק 110
האם הלוגו\כיתוב יבוצע בלייזר? אם צריך אני יכול לברר מי בארץ עובד בטכנולוגיה הזו. אני מכיר אותה מהתעשייה, אין בעייה לבצע כיתוב או ציור. חזור אלי אם צריך עזרה.
אם יבוצע בטכנולוגיית לייזר, לא ניראה לי שתהיה בעיה למספור.
אני מעוניין ב - באק 110
האם הלוגו\כיתוב יבוצע בלייזר? אם צריך אני יכול לברר מי בארץ עובד בטכנולוגיה הזו. אני מכיר אותה מהתעשייה, אין בעייה לבצע כיתוב או ציור. חזור אלי אם צריך עזרה.
התנצלותי הכנהshmit כתב:עומר יעבץ כתב:לוגו הוצע בזמנו ע"י אייל:
עומר
Re: סכין עם לוגו שלנו
אשמח להעזר בך שנסגור את הבזמנה, לפני חריטה.Bram כתב:עומר:
אני מעוניין ב - באק 110
עומר
לוגו
אפשר להטביע את הלוגו גם על הכת ולא חייבים על הלהב.
על מנת שתהיה סכין מיוחדת לחברי הפורום, ובגלל שלייצר סכין קאסטום זה יקר, מה אתם אומרים אם ניקח נגיד את סכין הפלסים ונחליף לה את הכת לפנינה/קרן/עץ זית וכו' ועל הכת הלוגו. הכת תהיה אחידה + לוגו = סכין פורום יחודית!
על מנת שתהיה סכין מיוחדת לחברי הפורום, ובגלל שלייצר סכין קאסטום זה יקר, מה אתם אומרים אם ניקח נגיד את סכין הפלסים ונחליף לה את הכת לפנינה/קרן/עץ זית וכו' ועל הכת הלוגו. הכת תהיה אחידה + לוגו = סכין פורום יחודית!
Re: לוגו
לא במחיר שחברה כאן רוצים לשלםטורו כתב:אפשר להטביע את הלוגו גם על הכת ולא חייבים על הלהב.
אם המחיר הוא 300 ש"ח אני הולך על הלדרמן, אך אשמח לראות
אם המחיר הוא 300 ש"ח אני הולך על הלדרמן, אך אשמח לראות תמונה מלאה שלו במצב מקופל ובמצב פתוח.
Re: אם המחיר הוא 300 ש"ח אני הולך על הלדרמן, אך אשמח לר
מה הבעיה תכנס לאתר של לדרמןsagiexe כתב:אם המחיר הוא 300 ש"ח אני הולך על הלדרמן, אך אשמח לראות תמונה מלאה שלו במצב מקופל ובמצב פתוח.
אל תהיו עצלנים - לא יפה.
עיצוב אישי
אני מקווה שהבנתי איך להעלות תמונה...אם לא אז היא נמצאת באוספים...אז זו סכין שציירתי בשיעור ביולוגיה...אולי היא תוכל להתאים לסכין של האתר?...
Re: עיצוב אישי
לא הבנתצורs כתב:
אני מקווה שהבנתי איך להעלות תמונה...אם לא אז היא נמצאת באוספים...אז זו סכין שציירתי בשיעור ביולוגיה...אולי היא תוכל להתאים לסכין של האתר?...
השם צריך להיות באנגלית בלי רווחים
תעלה את התמונה שוב
סדר העדפות
ההצעה של בועז .
אם לא אז הלדרמן,
אם לא אז הלדרמן,
ריכוז כרגע:
רוצים קא-בר פלסים (דגם גדול)
SHHMIT
ברווז
צורS
קרמיט
טורו
אמיר
DOTAN
רוני RONV
(סה"כ שמונה)
מי שרוצה פלסים קטנה שיכתוב לי הודעה פרטית.
רוצים מתקפלת באק 110
אייל
בראם
SAGIEXE
RAIN MAN
ישראל בייר
(סה"כ 5).
אני יורד מהלדרמן, אין מספיק הזמנות לסכין זו, ההזמנה היא לפלסים או לבאק 110.
מייק ופטיש לא הבהירו מה רוצים (אין לצערי מצב לקחת סכין מבועז), אני מחכה להבהרה מתוך ההצעה שהוצעה לכם מהסידרתיות.
דוד מה אתה רוצה, אין מורה .
מוטי, סער, ואחרים מה אתם רוצים?
לא ברור לי בכלל איך הצביעו 16 למתקפלת ו-17 ללהב קבוע במשאל, אבל לא נרשמו אותה כמות אנשים, ממש תמוה
ביחס לסכין של בועז - ירד מן הפרק הוא היה מעוניין לעשות סכין אחת שיעשו עליה מכרז/מכירה פומבית, זה לא מה שהחברה כאן רצו. אולי נעשה זאת בהזדמנות אחרת.
מחכה לתשובות סופיות מכם כדי לסגור את ההזמנה, זו הזדמנות חד פעמית, אני לא יתעסק עם זה שוב בעתיד הקרוב או הרחוק אפילו, מי שלא יזמין עכשיו ישאר בחוץ.
שיהיה ברור מי שמזמין כאן, מבחינתי כאילו נתן שיק פתוח, אני לא מתכוון לממן אף אחד או לרדוף אחרי התשלום!!
SHHMIT
ברווז
צורS
קרמיט
טורו
אמיר
DOTAN
רוני RONV
(סה"כ שמונה)
רוצים מתקפלת באק 110
אייל
בראם
SAGIEXE
RAIN MAN
ישראל בייר
(סה"כ 5).
מייק ופטיש לא הבהירו מה רוצים (אין לצערי מצב לקחת סכין מבועז), אני מחכה להבהרה מתוך ההצעה שהוצעה לכם מהסידרתיות.
לא ברור לי בכלל איך הצביעו 16 למתקפלת ו-17 ללהב קבוע במשאל, אבל לא נרשמו אותה כמות אנשים, ממש תמוה
ביחס לסכין של בועז - ירד מן הפרק הוא היה מעוניין לעשות סכין אחת שיעשו עליה מכרז/מכירה פומבית, זה לא מה שהחברה כאן רצו. אולי נעשה זאת בהזדמנות אחרת.
מחכה לתשובות סופיות מכם כדי לסגור את ההזמנה, זו הזדמנות חד פעמית, אני לא יתעסק עם זה שוב בעתיד הקרוב או הרחוק אפילו, מי שלא יזמין עכשיו ישאר בחוץ.
שיהיה ברור מי שמזמין כאן, מבחינתי כאילו נתן שיק פתוח, אני לא מתכוון לממן אף אחד או לרדוף אחרי התשלום!!
עומר יעבץ כתב:ריכוז כרגע:
SHHMIT
ברווז
צורS
קרמיט
טורו
אמיר
DOTAN
רוני RONV
(סה"כ שמונה)
רוצים מתקפלת באק 110
אייל
בראם
SAGIEXE
RAIN MAN
ישראל בייר
(סה"כ 5).
לא יודע, אני לא נעול על אף אחד והלוגו לא נראה לי ככה שבינתיים אשב בשקט ולא אפריע.
תשמרו על עצמכם
דוד
בנתיים
בנתיים כל הרעיון נראה נחמד אבל לא מסעיר...אז בנתיים אני לא מזמין כלום ...אני רוצה לראות מה נסגר ומה תהיה ההחלטה של הרוב ולפי זה אני יחליט..
צור
צור
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים