מי כאן משתמש בסכין בעבודתו היומיומית?(ובאיזה סכין)
מנסיוני הדל כאן קורה לא אחת שאנשים מתעוררים בשבת מלאי עזוז ,ופותחים בשאלות על כרסמות,מחרטות,משחזות,מקדחות ו-CNC-שאלות שמעוררות בי רגשי נחיתות עזים.היום אין כאלה ולכן אני מתכבד לפתוח בשרשור שבת המתאים גם לאספנים פשוטים כמוני.
פגשתי כמה מכם בחודש האחרון.אנשים עוסקים בכל מיני מקצועות,אבל לא כאלה הכרוכים באחיזת סכין בשעות העבודה.יש המון מקצועות המצריכים זאת:טבחים,מוהלים,קצבים,ציידים,רופאים מנתחים(כולם בסכין בשרי!)אבל גם מחסנאים,גלפי עץ,עובדי מעדניות,מדריכי טיולי שטח,חקלאים בעיסוקים מסויימים,סנדלרים ובטח עוד המון עיסוקים.די אופתע אם בין 580 חובבי סכינים כאן אין כאלה שזה גם כלי העבודה שלהם! מכיוון שבישול ופתיחת דואר אינם המקצועות הרשמיים שלי (ואתם כבר יודעים שאלה הסכינים הרואים אצלי שימוש תדיר) לא נותר לי אלא להעביר את המיקרופון אל ...
פגשתי כמה מכם בחודש האחרון.אנשים עוסקים בכל מיני מקצועות,אבל לא כאלה הכרוכים באחיזת סכין בשעות העבודה.יש המון מקצועות המצריכים זאת:טבחים,מוהלים,קצבים,ציידים,רופאים מנתחים(כולם בסכין בשרי!)אבל גם מחסנאים,גלפי עץ,עובדי מעדניות,מדריכי טיולי שטח,חקלאים בעיסוקים מסויימים,סנדלרים ובטח עוד המון עיסוקים.די אופתע אם בין 580 חובבי סכינים כאן אין כאלה שזה גם כלי העבודה שלהם! מכיוון שבישול ופתיחת דואר אינם המקצועות הרשמיים שלי (ואתם כבר יודעים שאלה הסכינים הרואים אצלי שימוש תדיר) לא נותר לי אלא להעביר את המיקרופון אל ...
גם אם תנצח במירוץ העכברים תישאר עכבר
אני כרגע עובד כנגר ומשתמש בסכין באופן קבוע , בימים שאני שוכח לקחת את הסכין אני מרגיש שחסר לי משהו בסיסי מאוד, ממש אי נוחות.
לגבי השימוש: קרטנים ניילונים, סיליקונים, בדים, נייר דבק, וכמובן בהפסקות להכנת האוכל.
בחודשים האחרונים אני משתמש בעיקר ב- spyderco para military (להב חלק)
וב-victorinox swisstool, אבל לפעמים גם באחרים.
לגבי השימוש: קרטנים ניילונים, סיליקונים, בדים, נייר דבק, וכמובן בהפסקות להכנת האוכל.
בחודשים האחרונים אני משתמש בעיקר ב- spyderco para military (להב חלק)
וב-victorinox swisstool, אבל לפעמים גם באחרים.
-
- אביר האפל
השרשור הזה גילה לנו את הקירידאשי(אחרי ששרשור סכיני השף החזיר לשורותינו את TC),וכן גם שלברווז יש חלום סודי על סכין למחסנאי,ועוד קצת על סכינים שרואים שימוש יומיומי,אבל ללא ספק זה רחוק ממיצוי,אז במקום שאציע לכם עוד 4 סכינים למכירה,אני מתכבד להעלות שרשור זה לשולחן מחדש.אנא רבותיי-יש כמעט 600 שלא התבטאו!
מי שלא מצא את אושרו במה שעוד נשאר מ"סכינים בלי דם על הידיים-ועכשו עוד שניים", או קודם לכך, ייאלץ להמתין בסבלנות עוד כשבוע.
מי שלא מצא את אושרו במה שעוד נשאר מ"סכינים בלי דם על הידיים-ועכשו עוד שניים", או קודם לכך, ייאלץ להמתין בסבלנות עוד כשבוע.
גם אם תנצח במירוץ העכברים תישאר עכבר
דובון כתב:השרשור הזה גילה לנו את הקירידאשי(אחרי ששרשור סכיני השף החזיר לשורותינו את TC),וכן גם שלברווז יש חלום סודי על סכין למחסנאי,ועוד קצת על סכינים שרואים שימוש יומיומי,אבל ללא ספק זה רחוק ממיצוי,אז במקום שאציע לכם עוד 4 סכינים למכירה,אני מתכבד להעלות שרשור זה לשולחן מחדש.אנא רבותיי-יש כמעט 600 שלא התבטאו!
בסדר, בסדר. שב, תרגע ושתה משהו
סוויסטול בבקר, וונגר אחה"ץ
דוד :
רצית להחזיר חיים לשרשור, אז הנה אני מוסיף את עצמי (שמתי לב שלא הגבתי כאן ).
בימים עברו , הייתי משתמש בספיידרקו מרינר בעיקר, מאחר והוא החליף בעלים לפני מספר חודשים, היום אני פשוט משתמש בכל סכין מהאוסף בכל יום משהו אני משתדל לקחת משהו אחר.
ויקטורינוקס, אופינל, ספיידרקו, CRKT, וכמובן שחלק מהסכינים שעשיתי לבד (לא הגדולים בכדי לא להפחיד אנשים סתם כך).
אבל החלטתי שאין לי אחד מועדף אלא העדפה שכולם יהיו בשימוש.
את האוטומטיים אני משאיר בבית והם היחידים שאיתם אני לא עובד מחוץ לחצר ביתי, מעבר לזה שסטילטו איטלקי לא בדיוק נוח לעבודה. מה שכן נוח זה מיקרוטק להב טנטו, חד כתער וחותך ללא רחמים.
בימים עברו , הייתי משתמש בספיידרקו מרינר בעיקר, מאחר והוא החליף בעלים לפני מספר חודשים, היום אני פשוט משתמש בכל סכין מהאוסף בכל יום משהו אני משתדל לקחת משהו אחר.
ויקטורינוקס, אופינל, ספיידרקו, CRKT, וכמובן שחלק מהסכינים שעשיתי לבד (לא הגדולים בכדי לא להפחיד אנשים סתם כך).
אבל החלטתי שאין לי אחד מועדף אלא העדפה שכולם יהיו בשימוש.
את האוטומטיים אני משאיר בבית והם היחידים שאיתם אני לא עובד מחוץ לחצר ביתי, מעבר לזה שסטילטו איטלקי לא בדיוק נוח לעבודה. מה שכן נוח זה מיקרוטק להב טנטו, חד כתער וחותך ללא רחמים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים