עזרה בנושא katana
למבינים שבינכם החרב practcal plus katana
מהאתר הזה
http://www.sword.co.il/Sword/Practical.asp
כמה שאלות..
היא חדה??
היא תעמוד בחיתוך בקבוק קולה מלא במיים נגיד??
היא ניתנת לפירוק של הטסובה וכול השאר??
היא תעשה רעש יפה בנידנוד??
תודה מראש!!!
מהאתר הזה
http://www.sword.co.il/Sword/Practical.asp
כמה שאלות..
היא חדה??
היא תעמוד בחיתוך בקבוק קולה מלא במיים נגיד??
היא ניתנת לפירוק של הטסובה וכול השאר??
היא תעשה רעש יפה בנידנוד??
תודה מראש!!!
שיקו, נשמע שאתה ראית את קיל ביל לא מזמן.
אני רק יכול לומר לך שלמיטב ידיעתי יש מרחק מסוים בין מה שמוצג לסרטים לבין המציאות.
אבל קודם כל, באיזה טווח מחירים אתה מחפש?
מה אתה מתכוון לחתוך איתה? כי בקבוק מים כבר ראיתי כמה אנשים מצליחים לחתוך עם סכינים, ולפי מה שהבנתי הכל תלוי בכמה אתה מיומן.
החרב עצמה נראית לא רע, אבל שוב אם יש לך יותר כסף הייתי מציע לך לבדוק דברים אחרים, אופציה נוספת היא נפחים, אולי יש נפחים שיכולים להכין לך אחת. יש נפח ספציפית שאני מכיר שכבר הכין כמה ובאיכות טובה.
אני רק יכול לומר לך שלמיטב ידיעתי יש מרחק מסוים בין מה שמוצג לסרטים לבין המציאות.
אבל קודם כל, באיזה טווח מחירים אתה מחפש?
מה אתה מתכוון לחתוך איתה? כי בקבוק מים כבר ראיתי כמה אנשים מצליחים לחתוך עם סכינים, ולפי מה שהבנתי הכל תלוי בכמה אתה מיומן.
החרב עצמה נראית לא רע, אבל שוב אם יש לך יותר כסף הייתי מציע לך לבדוק דברים אחרים, אופציה נוספת היא נפחים, אולי יש נפחים שיכולים להכין לך אחת. יש נפח ספציפית שאני מכיר שכבר הכין כמה ובאיכות טובה.
חביבי.. כדאי שתחקור טיפה יותר על production katana (סוג הקטאנות שמיוצר בהמוניות).
לצורך העניין: כן, החרב ניתנת לפירוק מלא, חדה מאוד (היא מיועדת לטמאשיגירי), ותעמוד בחיתוך של בקבוק. בגלל החוסר בבו-הי היא לא תעשה טאצ'י קאזה מי יודע מה ("הצליל בנדנוד" שדיברת עליו. אם זה לא זה אז הסבר). אבל המחירים באתר שציינת רחוקים מרחק שנות אור מהמחיר האמיתי שלה, עם כל הכבוד לבעלי האתר. המחיר שלה מגיע ל400$ גג, כיום. היא חרב טובה כחרב ראשונה.
לצורך העניין: כן, החרב ניתנת לפירוק מלא, חדה מאוד (היא מיועדת לטמאשיגירי), ותעמוד בחיתוך של בקבוק. בגלל החוסר בבו-הי היא לא תעשה טאצ'י קאזה מי יודע מה ("הצליל בנדנוד" שדיברת עליו. אם זה לא זה אז הסבר). אבל המחירים באתר שציינת רחוקים מרחק שנות אור מהמחיר האמיתי שלה, עם כל הכבוד לבעלי האתר. המחיר שלה מגיע ל400$ גג, כיום. היא חרב טובה כחרב ראשונה.
נערך לאחרונה על ידי saya ב 15:41 ,13 דצמבר 2008, ש', נערך פעם 1 בסך הכל.
tameshigiri=test cutting. כך בודקים את האיכות של הלהב. היום המטרות המסורתיות הן גלילי טאטאמי אומוטה(השכבה העליונה של מחצלות האורז היפניות), במבוק, וטאטאמי אומוטה עם ליבת במבוק. בעבר בחנו להבים על גופות של נידונים למוות, ועל להבים טובים במיוחד נכתב "חותך דרך 3 גופות בהנפה אחת", "חותך דרך עצמות המותניים" ודברים בסגנון. מנהג זה נאסר ב..1700 אם אני לא טועה.עומר יעבץ כתב:מה זה טמאשגירי?
מידע
היי sayasaya כתב:חביבי.. כדאי שתחקור טיפה יותר על production katana (סוג הקטאנות שמיוצר בהמוניות).
יש לך מידע היכן ניתן לרכוש חרב כזו ב-400$?
אם יש לך לינק או רכישה דרכך-אנא פרט.
כל טוב
"ואהבת לרעך כמוך"
Re: מידע
לי עצמי אין דרך להשיג אחת, מלבד כמה חבר'ה מאנק"ה שנמצאים בשוק של דיזינגוף בימי שישי. יש לי כמה אתרים, אם תרצה אני יכול לשלוח לך בפרטי. הבעיה היא שאסור לייבא חרבות חדות חדשות (=לא עתיקות) לארץ.האביר כתב:היי sayasaya כתב:חביבי.. כדאי שתחקור טיפה יותר על production katana (סוג הקטאנות שמיוצר בהמוניות).
יש לך מידע היכן ניתן לרכוש חרב כזו ב-400$?
אם יש לך לינק או רכישה דרכך-אנא פרט.
כל טוב
אגב אמיר, את האו-קטאנה של קולד סטיל שלי השגתי בערך ב400-500 דולר מהאנשים שהזכרתי.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים