סכין פרפר שבורה
שלום ליפני שנה בערך קניתי סכין פרפר(יד שניה) הכל היה טוב ויפה עד שיום אחד בזמן היתאמנתי על "להטוטנות" איתו אחת הידיות נשברה לשנים!! הסכין בהתחלה נראתה טוב לא חשבתי שהיא במצב כזה גרוע,וגם הסוגר של הסכין נסגר לפעמים כשאני פותח וסוגר את הסכין וגם יש רווח של קצוות הידיות (שמחוברות לצירים האלה של הלהב עצמה)וזה עושה לי בעיות,לא ממש שמתי לב לזה כשקניתי את הסכין היא ניראתה טוב דווקא רק קצת ישנה...האם מישהו יכול לתקן לי את הסכין?? או להשיג לי חדשה?.אשמח לעזרתכם
TC עושה גם פרפרים בהזמנה , ראיתי פרפר אחד שהוא הכין, פשוט יפיפה ומעניין ביותר, חוץ ממנו לא ראיתי בשנים האחרונות הכין בארץ ניתן להשיג פרפר טוב ולא דרק סיני. אבל ראיתי באי ביי שמפרסמים שם פרפר כנראה איזה דגם ישן של ספידרקו לאימונים , הלהב לא חד והוא מתאים לכל האימון עם הסכין מבלי לפחד על להוריד אצבע, בטוח שגם באי ביי ניתן למצוא פרפרים מעניינים.
עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב.
אכב יש פרפריות אימון שבכלל לא מושחזות357M כתב:מה שיש לי הוא חד...אני מחפש אחת חדה גם שלא תבינו לא נכון אני פשוט מעדיף סכין חדה,וכמה אולה אצלו סכין פרפר? אם זה בהזמנה אפשר גם לבקש מימנו להוסיף פרטים כל מיני דברים לסכין?(אם זה ציפוי כרום אורך להב סוג הפלדה וכדומה?),ויש לו זמן לספק לי את זה מהר כמה זמן זה יקח?.תודה
לאחר שהתאמנת- אתה יכול לנסות חדה.
לעומר אם אני אצליח להביא אישור בכתב מאבא שלי יהיה אפשר להביא לי?(כאילו רק מאבא שלי אני לא חושב שאמא שלי תשמח אבל לאבא שלי יש ראש פתוח דווקא),בכל מיקרא לא הייתי רוצה שיתיחסו אליי בזילזול רק בגלל שאני בן 15,בכל מקרא אני לא מבין את החוק כאילו חוששים שנער בן 15 ידקור מישהו אבל מבוגר כאילו לא יכול? מירבית הדקירות והרציחות בסכין הם על ידי מבוגרים ורוב ה"צעירים" שדקרו לרוב היו בני 18 19 או 20 לכן אני לא מבין למה החשש הזה בלמכור לקטין? .
עוד משהו ליפני כמה שנים שהייתי בחוג נינג'יטסו היה לנו טיול במסגרת החוג והיה שם סכין פרפר למכירה (כולם שם היו נערים ואף ממש ילדים) ואני זוכר דווקא שאחד הנערים קנה אותה
וגם אני בעצמי קניתי שם כוכב נינג'ה חד ולא רק בזריקה אפשר לגרום איתו נזק רציני הסנסיי אמר שאפשר להשתמש בוא בתור אגרופן(יש רווחים כאלה שמתאימים לאצבעות)ואפשר לעשות איתו נזק רציני ביותר! אז איך הוא הרשה?,סכינים ואגרופנים אסור להביא לנער אבל מכשיר שמשמש היטב בתור אגרופן ואף ניתן ליזרוק אותו על מישהו מרחוק וליגרום לנזק רציני מותר??.אני בהחלט לא מבין את החוק הזה החוק של צריבת דיסקים והורדת תוכנות הרבה יותר הגיוני ולאומת זאת הרבה אנשים בכל זאת עוברים עליו וגם פה בטוח מישהו עבר עליו.
עוד משהו ליפני כמה שנים שהייתי בחוג נינג'יטסו היה לנו טיול במסגרת החוג והיה שם סכין פרפר למכירה (כולם שם היו נערים ואף ממש ילדים) ואני זוכר דווקא שאחד הנערים קנה אותה
וגם אני בעצמי קניתי שם כוכב נינג'ה חד ולא רק בזריקה אפשר לגרום איתו נזק רציני הסנסיי אמר שאפשר להשתמש בוא בתור אגרופן(יש רווחים כאלה שמתאימים לאצבעות)ואפשר לעשות איתו נזק רציני ביותר! אז איך הוא הרשה?,סכינים ואגרופנים אסור להביא לנער אבל מכשיר שמשמש היטב בתור אגרופן ואף ניתן ליזרוק אותו על מישהו מרחוק וליגרום לנזק רציני מותר??.אני בהחלט לא מבין את החוק הזה החוק של צריבת דיסקים והורדת תוכנות הרבה יותר הגיוני ולאומת זאת הרבה אנשים בכל זאת עוברים עליו וגם פה בטוח מישהו עבר עליו.
נערך לאחרונה על ידי 357M ב 22:07 ,10 אוגוסט 2008, א', נערך פעם 1 בסך הכל.
אם אישור אבא גם אסור? גם שומרי חוק עושים את זה כאחד ההורים מסכימים זה חוקי לא??.TC_Blades כתב:אין שום כוונה לזלזל בך בגלל הגיל (או כל דבר אחר). אני אישית שמח מאוד לראות חברה צעירים מגלים עניין בתחום. אבל חוק זה חוק. אנחנו לא כאן כדי לפעול נגד החוק. אתה יכול להיות בן ה 15 הכי אחראי בעולם, ואני עדיין לא אמכור לך - כי זה החוק! בלי מעקפים, בלי קומבינות, ובלי נעליים.
יש גם חנויות שומרות חוק שמוכרות באישור הורים ככה אז מה לא בסדר כאן?.
אני ממליץ לך לנהוג כהלכה בנושא תיקח את אבא שלך לאיזה חנות ותקנה איתו סכין פרפר שמיועדת רק לאימונים ולא לנשיאה ברחוב (בחלק הזה את נראה לי מספיק בוגר כדי להבין מה קורה לנוער שלנו במקומות בילוי) ואם אתה רוצה סכין בהזמנה אתה צריך לקחת בחשבון שזה יעלה לך יותר במידה ניכרת מאשר סכין שתקנה בחנות וכמובן בתמורה תקבל איכות שווה
custom is a knife with spirit
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים