MOD CQD MARK II MD-803 למכירה למבינים
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
Length, Open: 7.95"
Length, Closed: 4.62"
Blade Length: 3.3"
Blade Material: 154CM
Handle Material: 6061 T6 Aircraft Aluminum
Locking Method: Plunge Lock
Made in USA
New in box
1300 s/h
tel. 054-5550207 Ilia
Length, Closed: 4.62"
Blade Length: 3.3"
Blade Material: 154CM
Handle Material: 6061 T6 Aircraft Aluminum
Locking Method: Plunge Lock
Made in USA
New in box
1300 s/h
tel. 054-5550207 Ilia
כולכם חמודים נורא...
LMF לא עולה 80 דולר. זאת אומרת היא כן אבל לא הגירסא שמגיעה לארץ.
חוץ מזה... מעניין מה תגידו בפעם הראשונה שתיפלו על המכס ביום לא טוב... ויש להם רבים כאלה...
חחח גם לאבד את הסכין, גם לשלם עליה, גם לשלם כנס, ולעיתים אף להסתבך איתם בעקבות חוסר ברשיון ייבוא וייבוא עצמי של פריט מסוים שאפילו לא ידעתם שאסור בייבוא...
יצא לי להכיר אחד כזה...
חוץ מזה... מעניין מה תגידו בפעם הראשונה שתיפלו על המכס ביום לא טוב... ויש להם רבים כאלה...
חחח גם לאבד את הסכין, גם לשלם עליה, גם לשלם כנס, ולעיתים אף להסתבך איתם בעקבות חוסר ברשיון ייבוא וייבוא עצמי של פריט מסוים שאפילו לא ידעתם שאסור בייבוא...
יצא לי להכיר אחד כזה...
תומר מור,
סוכן ר.ד.ע תמרי,
אספן גרזנים,
ידידותי לסביבה.
סוכן ר.ד.ע תמרי,
אספן גרזנים,
ידידותי לסביבה.
קבל טעות בניסוח זה לא אחרי אלא כולל המיסיםmanowar כתב:אחי מאיפו הסכום הזא של 576 שח של מיסים
RAVEN עולה בארך 20$ וגרבר 79-80$
נגיד שהמשלוח עוד 50$ סה"כ סכום למשלוח ב UPS בערך 150$
אני על הסכום דומה (142$) שלמתי מיסים רק 278 שח
עדיין להביא סכינים באינטרנט יותר זול מלקנות בארץ
אני עומד להזמין 2 סכינים של EMERSON ו 1 של SOG
לחברה שילמתי כולל משלוח 146$
ובארץ שילמתי עוד 98 שקלים שכללו 80 שקלים מע"ם ו 18 אגרת מחשב
סה"F על הכל ביחד שילמתי 576 שקלים
ותומר
מותר לייבא בייבוא אישי סכינים, השאלה איזה ובאיזה כמות
כמו כן אתה מוודא לפני הקניה עם החברה אם יש אפשרות להחזיר את
המוצר בנידה ויש בעוית במכס.
והרי על כל משלוח כתוב בגדול שהחבילה מכילה סכין, לא עושים בעיות.
תם
tommyboy כתב:כולכם חמודים נורא...
יצא לי להכיר אחד כזה...
ואם כך אז איזה דגם קניתי?
על אילו הבדלים אתה מדבר?
ההבדל היחיד מלבד שינוי קל ברצועות הוא שאתה קנית דגם מפלדת SANDVICK אם אני לא טועה... והיום הם כבר לא משתמשים בה כי הם גילו איתה המון בעיות.
ואני יודע שאפשר לייבא סכינים... רק שלא תמיד זה מצליח... יש לי לקוח כזה שניסה פעם אחת ונכווה ומאז אני חיי עליו מצוין מזמין כל שבוע בחנות אחרת בארץ סכינים באלפי שקלים...
ואני יודע שאפשר לייבא סכינים... רק שלא תמיד זה מצליח... יש לי לקוח כזה שניסה פעם אחת ונכווה ומאז אני חיי עליו מצוין מזמין כל שבוע בחנות אחרת בארץ סכינים באלפי שקלים...
תומר מור,
סוכן ר.ד.ע תמרי,
אספן גרזנים,
ידידותי לסביבה.
סוכן ר.ד.ע תמרי,
אספן גרזנים,
ידידותי לסביבה.
אני לא זוכר לאיז הפלדה הם עברו כרגע אבל הם לא מייצרים יותר את הסכינים האלו מהפלדה הזאת.
הבעיות הן לא בפלדה אלא בשימוש שלה בסכין בעל יעוד כזה.
אל תשכחו שיש אנשים שעושים עם הסכינים האלו דברים שאנחנו לא חולמים עליהם אפילו... זוהי סכין מילוט לטייסים שמטרתה חיתוך לוחות מגוף המסוק, שימוש כגרזן וכחנית, ועוד פעולות אחרות. לאחר תלונות של מספר יחידות מובחרות בעולם הוחלפה הפלדה בדגמי ה LMF.
גם קרשואו מייצרת אולרים מהפלדה הזאת וחוץ מרגישות לחלודה בדגמים שהם BEAD BLASTED או SAND BLASTED אין איתה שום בעיה.
הבעיות הן לא בפלדה אלא בשימוש שלה בסכין בעל יעוד כזה.
אל תשכחו שיש אנשים שעושים עם הסכינים האלו דברים שאנחנו לא חולמים עליהם אפילו... זוהי סכין מילוט לטייסים שמטרתה חיתוך לוחות מגוף המסוק, שימוש כגרזן וכחנית, ועוד פעולות אחרות. לאחר תלונות של מספר יחידות מובחרות בעולם הוחלפה הפלדה בדגמי ה LMF.
גם קרשואו מייצרת אולרים מהפלדה הזאת וחוץ מרגישות לחלודה בדגמים שהם BEAD BLASTED או SAND BLASTED אין איתה שום בעיה.
תומר מור,
סוכן ר.ד.ע תמרי,
אספן גרזנים,
ידידותי לסביבה.
סוכן ר.ד.ע תמרי,
אספן גרזנים,
ידידותי לסביבה.
קיבלתי ביום שישי SOG TRIDENT שהזמנתי
עבר במכס בהצלחה ללא שום בעיות
בסה"כ המחיר ששילמתי 350 ש"ח
http://knife.co.il/modules.php?name=cop ... cat=&pos=0
עבר במכס בהצלחה ללא שום בעיות