החיפוש הניב 3 תוצאות
- 19:28 ,22 אוקטובר 2013, ג'
- פורום: שאלות ביחס למכס והתנהלות למול מוסדות המדינה
- נושא: german naval dagger ww2.
- תגובות: 16
- צפיות: 5607
Re: german naval dagger ww2.
תודה על התשובות הקונקרטיות יותר.
לגביי התשובות הקונקרטיות פחות שעוסקות בכל העניין העקרוני של הסכינים הנ"ל, זכותכם..אני באמת שלא באתי לקבל שיעור במוסר, אני את החשבון נפש שלי עשיתי.
אם הנושא כל כך בוער לחבריי הפורום? באמת רצוי שייפתח דיון בנושא, מאשר דיבורים שאין להם הקשר לפוסט עם שאלה מאוד ספציפית.
לגביי התשובות הקונקרטיות פחות שעוסקות בכל העניין העקרוני של הסכינים הנ"ל, זכותכם..אני באמת שלא באתי לקבל שיעור במוסר, אני את החשבון נפש שלי עשיתי.
אם הנושא כל כך בוער לחבריי הפורום? באמת רצוי שייפתח דיון בנושא, מאשר דיבורים שאין להם הקשר לפוסט עם שאלה מאוד ספציפית.
- 19:16 ,19 אוקטובר 2013, ש'
Re: german naval dagger ww2.
אני מעריך את התגובות שלכם, ואת היחס שלכם כלפיי אותו סכין גם את ההתנגדות. העניין הוא שמבחינה מוסרית? אני לא רואה בזה שום בעיה בתור יהודי ישראלי לאסוף פריטים ממלחמת העולם ,בין היתר של הנאצים. יש לי חבר שציטט אספן שאמר:"הנאצים אספו פריטים של יהודים,מה עוצר אותנו מלאסוף פריטים עליהם?". הכוונה שלי היא שי...
- 15:32 ,18 אוקטובר 2013, ו'
german naval dagger ww2.
שלום לחבריי הפורום , רציתי לפתוח ולומר שהפורום שלכם מקצועי למדיי והתשובות מכובדות ו"מבינות". השאלה שאני הופנתי איתה אליכם היא בנוגע לסכין הבאה : http://www.quanonline.com/military/military_reference/german/blades/kriegs.php הבעיה שלי שלא יצא לי להזמין סכינים באינטרנט ותמיד עשיתי את הקנייה בצורה עצמא...